Ирина Руняшка: Чудесно представяне на малките ни гимнастички

Малките състезателки на СК „Спортна гимнастика“ (Стара Загора) се представиха  успешно на Държавното първенство по спортна гимнастика за купа „Република България “ 2018  в Двореца на спорта в град Варна. Те са: Полина Христова, Мадлен Димова  и Симона Стоянова.

[ad id=“225664″]
Първият отбор завоюва седмо място отборно , а малката надежда в гимнастиката Кремена Костова застана в челната осмица  от над сто гимнастички от цялата страна . Завоюва и участие в два шампионата и зае пето място на земна гимнастика и осмо място на успоредка.
[ad id=“263680″]
При момичета старша – възраст Ани Недева се класира на девето място в многобоя и участва в два шампионата на земна гимнастика и на прескок и зае шесто и осмо място. При най- големите , девойки младша – възраст Полина Вангелова е на 13 място в многобоя и участва в три шампионата на отделните уреди.
С нова и сложна програма се класира четвърта на греда, шеста на земна гимнастика и осма на прескок. Нейната съотборничка Самуела Балева е седма в шампионата на прескок.
[ad id=“236993″]
„Чудесно представяне и първи крачки в състезателна обстановка за най- малките ни състезателки от втория ни отбор от малки гимнастички. Достойна и красива игра на всички старозагорски гимнастички и отбори.  Сега предстои Държавния републикански  шампионат  в град София и всички отбори във всички възрасти ще участват в него. Успех и нови постижения за всички“, сподели главният треньор на СК „Спортна гимнастика“ Ирина Руняшка.

image0 (9K)