Каква изненада спретнаха жените във Фермата

Страхотно забавление си спретнаха в снощния епизод участниците в риалити предаването по бТВ „Фермата: Съединение“.

Театър и много смях предизвикаха жените, които искрено се забавляваха, поемайки мъжките функции във Фермата, където тази седмица те ще строят, ще коват, ще свистят с трионите, а мъжете ще поддържат чистотата и ще приготвят храната за всички.

При смяната на функциите веднага пролича мъжкият инженерен гений в иначе така обикновените женски дейности в едно стопанство и в неговата кухня. Рационализация от рода на миксер с дрелка, спретна почти моментално Митко, а през това време бачкаторите жени облякоха зелени работни гащеризони и се впуснаха в истински сценарий.

Черният молив беше най-използваният грим, който майсторски положен, преобрази нежните лица на момичетата. Росица си направи плътна черна брада, „събра“ веждите в една, нахлупи плетена шапка и зачекна импровизирани разговори и закачки. Но както в повечето случаи, нейното поведение не знаеше граници и прекали в задявките си с Роман, когото се наложи да преследва уж ухажвайки го. Накрая той не издържа и се стигна до показване на голите му задни части с подкана Росица да го целуне по бузата. На камък удариха и въпросите на Росица към Дидо относно метода на бръснене. Не ѝ се получи, въпреки огромното старание.

Ваня изглеждаше като половин Салвадор Дали с онези тънки и извити мустачки, толкова характерни за известния художник, а и със стройното си слабо тяло, досущ като на гениалния творец.

Но безусловно най-атрактивна и артистична, най-премерена както винаги, не прекрачваща границата на добрия вкус, беше Александра, която често наблюдаваме да включва на театрален канал, влизайки ту в ролята на циганка от махалата, ту на репортер от телевизията… Тихата и фина млада жена се оказа истинската „желязна лейди“ на Фермата, намираща винаги баланса и на комуникацията със съотборниците си, и твърдата ръка, за да успокои духовете или да нареди нещо да се изпълни. Също много успешно гримирана, с нахлупена над едновеждието си шапка, издокарала обратна захапка, нейната визия и говор коренно се промениха. Умее го това момиче!

Изнервената до краен предел от стискане на зъби най-малкото да не изтърве някоя ругатня, Христина се впусна с голям ентусиазъм да се прави на мъж. Добре дошло ѝ дойде превъплъщението в рок изпълнител, защото в него тя вкара всичката си енергия с подскоци и страстно мятане на глава.

В епизода тази вечер фермерката на седмицата Христина ще избере първия дуелист и схемите сред останалите участници за втория на арената в неделя не стихват.


image0 (9K)