Какво можете да откриете в един онлайн сексшоп?

Въпреки че с годините хората стават все по-освободени и приемащи своята сексуалност, повечето предпочитат пазаруването на секс играчки да се случва не от физически, а от онлайн сексшоп. Това е така, защото могат да разчитат на повече дискретност и професионализъм, като няма опасност някой да ги забележи как се измъкват през вратата на такъв тип магазин. Избирането на подобни атрибути през удобния диван в хола, със сигурност е доста по-удобно, а и съвременните сайтове са достатъчно развити, за да получите пълна информация за всеки продукт. 

Какво можем да открием в онлайн сексшоп

Нека обърнем малко повече внимание на артикулите, които всеки потребител свободно може да открие в любимият си магазин за такива играчки:

  1. Вибратори – какъв онлайн сексшоп е, ако няма огромно разнообразие на най-популярната секс играчка, а именно вибратора. Колкото по-добър магазин сте си избрали, толкова повече модели на това велико изобретение ще откриете. Разновидностите тук са наистина много. Освен различните размери, ще откриете и различни функционалности. Има както вагинални, така и анални варианти, изработени специално, за да могат да доставят максималното удоволствие. Ще откриете дори мултифункционални модели, които се представят достатъчно добре на всякакъв терен. Ако пък сте любители на истинското, има и невероятни реалистични модели, които по абсолютно нищо не могат да се различат от мъжкия пенис.
  2. Вагинални топчета – вагиналните топчета са изключително полезни за женското интимно здраве. Много изследвания сочат, че именно с подобен продукт, дамите могат да подобрят чувствителността си, както и да упражняват долните си мускули, за да бъдат винаги стегнати в интимната зона. Този артикул е все по-търсен във всеки онлайн сексшоп, защото освен подобряването на усещанията по време на сексуалните преживявания се използва и за предотвратяване на различни женски заболявания.
  3. Масажори – точно така, масажори. Но мястото, което трябва да масажирате с тях са именно интимните зони. Тази секс играчка е микс между вибратор и клитор стимулатор. Тя е особено предпочитана за дамите, които имат някакви притеснения относно практикуването на самозадоволяване с вибратор. Освен това именно масажора има много приложения в леглото и може да се използва много лесно и от двамата партньора, като така ще усетите нови удоволствия в спалнята.
  4. Клитор стимулатор – няма онлайн сексшоп, който да не разполага с разнообразие от клитор стимулатори. Подобни устройства са изключително търсени, защото са много малки и дискретни. Те са прекрасно решение не само за самозадоволяване, но и за употреба по време на страстен секс с партньор. Така дамата ще бъде стимулирана както отвътре, така и отвън, което ще доведе до множество оргазми.
  5. Виброяйца и куршуми – тези секс играчки са изключително компактни и могат да се използват буквално навсякъде. Без значение дали сте в офиса, фитнеса, на скучна вечеря, от която искате да се разсеете, никой няма да се усети, че всъщност душевно не сте на същото място, а някъде в облаците. Подобна играчка често се използва и от двойки, тъй като някой модели разполагат с дистанционно. Ако го дадете на партньора си, той може сам да прецени кога иска да натисне копчето за старт и да ви доставя удоволствие навсякъде.
  6. Дамски помпи – дамски помпи може да откриете както за клитор, така и за зърна. Те са създадени, за да уголемят вашите интимни части, което ще ги направи много по-чувствителни за предстоящите удоволствия. Можете да откриете разнообразие от модели в почти всеки онлайн сексшоп и да изберете най-подходящия за вас.
  7. Мастурбатори – колкото по-добър онлайн сексшоп сте си избрали, толкова по-голямо разнообразие на видове мастурбатори ще срещнете. Това устройство притежава дупка, понякога под формата на уста, а понякога на вагина, като в повечето случаи притежава и вибрираща функция. Изключително компактен артикул, поради което е и предпочитан от много господа.
  8. Изкуствени вагини – изкуствените вагини са си вид мастурбатор, но някой от тях са доста по-функционални и реалистични. При всеки продукт усещането може да е различно, за това можете спокойно да експериментирате.
  9. Пенис уголемители – това може да е както уред, така и крем, който да помогне за уголемяването на мъжкия член. Подобни артикули често помагат за самочувствието и увереността на един мъж, като по този начин повишават и сексуалното удоволствие. Има разнообразни варианти във почти всеки онлайн сексшоп, така че, ако имате нужда от подобен продукт, няма да ви е трудно да си намерите.
  10. Пенис удължители – пенис удължителя всъщност се поставя върху члена, като има различни форми, дължини и дебелини. Всичко зависи от това какви усещания търсите. Има дори комплекти с няколко вида маншона, с различно уребряване, които да разнообразят драстично сексуалните усещания.
  11. Пенис рингове – подобни устройства могат да бъдат както вибриращи, така и обикновени. Основната функция на тези компактни джаджи е да задържат ерекцията по-дълго, като също така ще помогнат за забавяне на еякулацията. Ще откриете такива продукти в почти всеки онлайн сексшоп, като те са перфектното допълнение при секса с партньорката ви.
  12. Помпи за пенис – помпите за пенис са създадени за временно уголемяване на мъжкия полов орган. Освен че го правят по-голям, става и по-чувствителен, което предполага още по-невероятни усещания по време на секс. В онлайн сексшоп можете да откриете различни видове, между които да изберете най-подходящия за вас.
  13. Секс кукли – това е все по-продаван артикул какво във много от магазините за секс играчки. Има модели напомнящи на любимата ви порно звезда или на други личности, ставали сексуални обекти на млади и стари. Те разполагат с всички необходими дупки и могат да разнообразят деня на всеки.
  14. Анални разширители – аналните разширители са различни размери, а за какво служат се разбира от името. Те ще помогнат да свикнете по-бързо с аналния секс, което ще доведе и до по-голямо удоволствие.
  15. Анални броеници – подобни продукти могат да бъдат намерени във всеки онлайн сексшоп и са създадени да бъдат използвани от тези от вас, които са открили удоволствието от аналния секс.
  16. Анални гелове – това е продукт, който ще облекчи неприятното усещане в началото на подобен тип сеексуални преживявания.
  17. BDSM аксесоари – един от най-разпространените фетиши, твърдят от онлайн магазин Клеопатра. Всеки добър сексшоп трябва да разполага с подобен тип артикули.
  18. Стимуланти и феромони – подобни артикули служат за повишаване на либидото още преди да е започнала съществената част. Особено ако сте по-притеснителни, тези продукти са предназначени именно за вас.
  19. Бельо – какъв сексшоп ще е, ако няма и подходящо бельо за подобни преживявания. Онлайн можете да поръчате много интересни модели, които да оставят партньора ви без думи.

Определено продуктите, които могат да бъдат намерени във всеки добър магазин за секс играчки са много, което дава възможност за разнообразяване на игрите дори и при най-големите фетишисти.

Секс мебели 

Не забравяйте, че освен различни играчки и продукти повишаващи либидото, в по-добрите магазини можете да откриете и интересни мебели изработени специално за сексуални преживявания. Разнообразете преживяването с любимата си дама със секс люлка например. Можете също да сложите и пилон в спалнята си и да удължите предварителната игра. Подобни уреди могат да бъдат на малко по-високи цени, но определено си заслужават инвестицията.