Какво си мисли Бойко Борисов

Бойко Борисов си мисли, че коалиционните му партньори ще направят още някоя и друга беля, докато се нарадват на новите постове и като ги погълне работата, ще мирясат. Жестока заблуда! Много жестока заблуда….
Те още не са започнали, засега само приказват на нивото на собствения си акъл. И го правят в характерния за цялостното им поведение през годините стил, както викат в Перник – така си ма’ат.
А после ще стане една, дето не е за гледане – като започнат да действат, защото са попаднали на ниво, доста по-високо от нивото на тяхната компетентност.

Затова трябва много ясно да им бъдат поставени рамки на поведение, да им бъде обяснено, че са на власт, а това е нещо много сериозно и с него шега не бива.
Все едно правителството няма да издържи дълго, но по-добре за България е това да стане без страшни излагации, без ущърб за нейния имидж, без масово чувство за срам и всеобщо усещане за позор, без говорене и правене на неща, които са абсолютно недопустими и могат да подпалят много пожари в държавата и обществото.
Много силни са ми тревогите, че този път сме я загазили здравата.

Николай Слатински – Фейсбук профил – заглавието е на редакцията

 


image0 (9K)