Какво чудо се случи снощи във Фермата: Съединение?

Снощи във Фермата: Съединение всички бивши участници във формата дадоха своя вот за втори финалист, но едва в края на гласуването всички разбраха какво чудо се е случило.

Като първи финалист, във вторник, те определиха Ваня Стамболова. А в сряда с 8 гласа доверието им спечели 26-годишният ловчанлия Роман Банев. Втори остана Дидо с 5, а трети – Нури с 2 гласа.

Много от зрителите, които не харесват Роман, се запитаха дали този вот не е отражение на съжалението, че Роман е имал тежко детство, а в рамките на състезанието загуби и майка си, оставайки без никакъв близък. Други пък оцениха по достойнство факта, че с поведението си той не показа нито за миг какво преживява след загубата, продължавайки играта с присъщото си живо чувство за хумор.

Когато гласуването приключи и думата взе Роман, видимо учуден от вота, но много благодарен, той сподели, че каквото и да се е случило през изминалите месеци, неглижирайки дори това, че е избран за финалист, младият мъж сподели най-важното за себе си: Аз повярвах! Повярвах в Бог, повярвах в себе си, повярвах, че се случват чудеса!

Продуцентът Иван Христов го попита какво чудо е станало, а Роман тихичко проговори: Днес е рожденият ден на майка ми…

След тези думи цялото множество, събрано в лятната кухня замлъкна и в почти всички очи бликнаха сълзи.

На дуел в петък отиват Дидо и Нури, а тази вечер сили ще премерят Александра и Росица за втората жена на финала. Там ще се срещнат двама мъже и две жени, като продуцентите обещават нов регламент.


image0 (9K)