Как да накарате мъжа да ревнува?

Кога ревността е полезна?

Ревността е присъща на всеки човек. Само някои могат да я контролират, докато други не могат. Неконтролираната ревност е разрушителна и показва емоционалната незрялост на партньора, а не силата на любовта му.

Трябва да разберем как да накараме съпруга да ревнува жена си – „класическа“ ревност, която освежава чувствата, дава им нужната храна и не им съсипва живота.

Първо, нека изясним кога точно можете да предизвикате ревност:

Връзката ви продължава, но замръзва „в един момент“;

Отдавна не сте ходили никъде заедно и съпругът ви е доста доволен от това;

Съпругът не се интересува къде отиваш и какво правиш;

Скучаете заедно;

Изневерява ти.

Изневеряването на съпруга ви е сериозна причина да преразгледате живота си и да разберете как да накарате неверния си съпруг да ревнува. Психологията на мъжа е такава, че той е полигамен по природа, така че една любовна афера може да не означава нищо сериозно. Но ако ситуацията се повтори, това е съвсем друго. Вие не давате на съпруга си това, от което се нуждае, затова той се опитва да намери това в другите жени.

Практически съвети

За да привлечете вниманието, ето доказани психологически техники:

Телефонната магия на ревността – когато има входящо обаждане, отидете в друга стая и се усмихнете загадъчно, докато разговаряте със събеседника. Ако половинката ви попита с какво е свързана мистериозната тайна, да речем, отговаряте, че е свързано с работа, нищо интересно.

Променете паролите на мобилния си телефон и на таблета си – ако преди това е нямало нищо подобно във връзката ви, това поведение ще накара мъжа да се напрегне.

Когато се обажда – не бързайте да вдигате телефона веднага.

Отделете повече време за външния си вид – сменете прическата си, направете педикюр, маникюр и актуализирайте гардероба си. Ако преди това не сте имали червена рокля и същия ярък цвят на червилото – купете си.

Дайте малко повод за ревност – сякаш между другото кажете на любимия човек за случайна среща със съученик, направил шеметна кариера. Мъжете мразят конкуренцията, мисълта, че някой може да хареса жената му, ще го побърка.

Отговаряйте на въпроси уклончиво, без подробности. Малка интрига не боли. Напротив, той отново иска да ти върне услугата.

Не бива да му натяквате за отминали вразки. Най-вероятно това няма да доведе до нищо добро. Подобен модел на поведение е допустим само ако връзката се основава на пълно доверие и от двете страни.


image0 (9K)