Как Мелания и Доналд Тръмп изнервиха Елизабет II

Определено не е добра идея да караш кралица Елизабет Втора да чака. Никога. По никаква причина. Макар самият ти да си президента на САЩ. Още по-малко, ако си Мелания Тръмп. Но ето, че немислимото се случи…

[ad id=“225664″]

Тя бе забелязана да поглежда часовника си нетърпеливо, докато чака изправена, за да посрещне Тръмп и неговата съпруга. Това нейно действие предизвика истински фурор, защото не е никак привично да се наблюдава подобно поведение от монарха.

Кралицата провери часовника си още няколко пъти по доста показен начин, което е нормално, при положение че дамата е 92-годишна и чака права в летните жеги своите гости, докато пристигат с гръм и трясък с джипа си.

В крайна сметка кралицата поздрави своите гости с усмивка и не изглежда ядосана, когато те най-сетне пристигнаха.

Срещата между Тръмп и кралица Елизабет Втора бе най-очакваното събитие от посещението на президента на САЩ на Острова. Самият той призна преди това, че с нетърпение очаква да се запознае с Нейно величество и я описа като „страхотна жена“.

[ad id=“263680″]

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп пък за пореден път прикова погледите с избора си на тоалет. Този път тя бе заложила на светъл кремав костюм на Диор, който бе допълнила с черен колан. Облеклото ? отново напомни на медиите за един от тоалетите на Джаки Кенеди от 60-те години на миналия век.

Прическата на първата дама за случая пък предизвика аналогии със стила на Мегън Маркъл, коментира edna.bg.

Преди това при появата си през деня в петък Мелания Тръмп бе в цветна рокля на британската дизайнерка Виктория Бекъм, а за вечерята в четвъртък с британския премиер Тереза Мей и съпруга й бе избрала жълта вечерна рокля, която предизвика сравнения с принцесите от анимационните филми и най-вече с Бел от „Красавицата и Звяра“.


image0 (9K)