Как правилно да помолим Вселената за сбъдване на желание

За да сте сигурни, че ще получите максимална помощ по пътя си към сбъдване на желание, трябва да спазите няколко прости правила.
Книгите за масова психология, всевъзможни езотерични четива, силата на мисълта, подсъзнанието и какво ли още не ви обещават всичко, за което копнее отдавна вашата душа. От woman-onthe-top.net в никакъв случай няма да отричат тези техники, нито да оспорва ефикасността им. Просто ще улесни значително целия процес, ще съкрати очакването и ще ви помогне да имате точно от това, което търсите с вашата „приложна магия” за сбъдване на желания.

1. „Поръчайте” на Вселената едно, ясно и конкретно нещо:

Разбираме, че мечтаете за куп пари, прекрасен апартамент с гледка към Айфеловата кула или поне – към Жълтите павета. Заедно с това – богат гардероб, авторитет и нова среда…СТОП! Дори Вселената има лимит…на търпение!  Тя отлично знае какво ви е нужно. Помогнете й като бъдете конкретни и не многословни. Кажете си директно какво искате в просто изречение!

2. Поискайте сбъдване на желание…което не е ключът към други!

Ако искате пари, за да се сдобиете с дом, за да намерите нов кръг, в който евентуално се намира вашият приказен Принц…и т.н. ще останете разочаровани. Ако опре до чувства, Вселената може да сметне, че не ви е чак така спешен проблема. Затова – бъдете сигурни, че искате нещо, заради самото него, а не като условие към другите ви цели. Ако сте объркани, задайте си прост въпрос: Какво очаквам от сбъдването на желанието си? Ако отговорът е „Удовлетворение” (или нещо подобно) – значи сте уцелили идеалния въпрос!

3. Използвайте суперсилите за добро!

Разбираме колко боли от обида, измама, разочарование, предателство. Оставете животът да ви овъзмезди или сгрешилият сам да се накаже. Не искайте мъст от Вселената. Това не просто е лошо, а и предизвиква Ефектът на бумеранга – т.е. желанието ще се върне при вас! Вместо наказание, поискайте красива утеха като вълнуващо пътешествие, работа като от мечта, срещи с вдъхновяващи личности. Това не само ще се погрижи за положителната атмосфера, но и ще ви направи по-щастливи.

4. Искайте само за себе си!
Дори да става въпрос за децата ви, най-добре не се месете! Не всичко, което е добро за вас е това, което ще ги направи щастливи! Просто се помолете да ви направят щастлив като родител, горд, доволен…Пак е същото желание, но правилно формулирано!

5. Бъдете алчни!

Сега не е време да слушате уроците, които ви направиха скромни и стеснителни. Вселената е огромна, могъща и щедра. Поискайте си великолепния дом, приказна градина, ултраскъпа кола. Добре, може да не дойде веднага, но и няма да се разочаровате, ако получите „икономичния” подарък от небитието.

6. Не поставяйте срок!

Всички искаме всичко и го искаме сега. Веселената обаче го дава точно когато трябва. Не я дразнете с препиране – може да ви даде резултат, който да не ви удовлетворява.

7. Не отказвайте възможности!

Вселената е хитра като жена. Понякога ни праща Златен шанс не само като от нищото, но и като добре маскирана провокация. Като не се жалвате и тръшкате, помислете какво полезно може да извлечете. Това не само ще ви доведе до мечтаното сбъдване на желание, ами и ще ви даде самочувствие на щастливци.

8. Никакво „не“ или „никога“!

Вселената не знае отрицателните думи, които използваме хората. Те не я достигат. Ако си пожелаете „Искам съпругът ми да не ми изневерява никога“, ще получите впечатляващи рога на благороден елен в най-скоро време. Формулирайте го така: „Искам съпругът ми да ми е верен винаги“.

9. Направете списък и не го показвайте!

Това е нещо като пакт между вас и Вселената. Радвайте му се, дописвайте го, разкрасявайте го. Пазете го в специална кутия и не го показвайте на никого. Това с „лошите очи” не е фантасмагория. Ако толкова искате, похвалете се като получите вашето сбъднато желание от Вселената!

Източник – Жена на върха


image0 (9K)