Как старозагорци коментират да се дари сградата на ресторант „Аязмото“ на Митрополията

Как старозагорци коментират в социалната мрежа новината, че на 31 януари 2018 година Общинският съвет в Стара Загора ще гласува да се дари сградата на бившия ресторант „Аязмото“ в парк „Методий Кусев“ на Старозагорската Митрополия.

Искането от църковната институция е постъпило в Общината през май 2017 г. А предложението за гласуване на казуса е направено от кмета Живко Тодоров.

Ето какво пишат нашите съграждани:

[ad id=“263680″]

Публикуваме текстовете без редакторска намеса.

А беше място за отмора,сватби и веселие….ОБЩИНАТА Е АБДИКИРАЛА ОТ ВСЯКА СОБСТВЕНОСТ, ТАКА Е ПО-СПОКОЙНО

Аз да питам тези,коио рипнаха и не са съгласни,какво пак им пречи и къде е пак недоволството им. Доколкото разбрах, мястото е било на Епархията преди много години и сега ще стане музей?! Къде пак е коренът на ропота?! Че аман!

[ad id=“225664″]
Църквата и тя ли стана търговско дружество,не лишавайте гражданите от този красив кът.

15 години гражданите на Стара Загора са принудени при разходките си до вьрха на най-хубавия ни парк да се заглеждат в тези развалини,кьдето имаше прекрасен ресторант и сега при спечелено дело от Общината тя да го подарява на Метрополията и да продьлжи да стои в този вид.Някой замисля ли се,че това е загубено време .Живота си тече ще трябва да мислим,пьрво за настоящето и после за бьдещето.Човешкият живот не е толкова дьльг,дори за някои много кьс.Трябва да живеем в настоящето и да мислим за бьдещето. 15 загубени години.Не трябва важни дела за града ни да се решават години.

ако не става за нищо да се събори и изчисти

и аз не съм съгласна да се дава на Митрополията

И АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!!!

Е НАЛИ ГО ПЛАТИХА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ….!!!???

[ad id=“225664″]
Тази община освен да разпродава друго неможе……

Ще се получи следното: всеки ще отстоява виждането си и ще пишем ли пишем. По тази причина няма да започна „дискусията“.

Ами, съвсем простичко казано, с моите пари е купено и се подарява, без да не питат.

Повече по случая, четете ТУК

Готвят нов владетел на ресторант „Аязмото“


image0 (9K)