Ким Кардашиян даде изявление за състоянието на съпруга си

Кание Уест, съпруг на Ким Кардашиян, бе хоспитализиран в психиатрично отделение в болница в Лос Анджелис.
Преди рапърът да влезе в болница, Ким планираше да направи първата си публична поява, след като я обраха в Париж, пише „24 часа“, цитирани от dir.bg.

Ким даде изявление за състоянието на съпруга си:
„За него се грижи цял екип от най-добрите лекари и самият той иска да се справи с това. Загрижена съм, че той може да е бил твърде зает. Струпаха му се много неща наведнъж“, каза Кардашиян.

Преди да бъде хоспитализиран по спешност, той анулира 21 концерта от северноамериканското си турне.

Стана ясно, че лекарите са му забранили да ползва компютър и телефон. Освен Ким и семейството й, много от колегите на Кание са загрижени за него и състоянието му.

Кение Уест, който е носител на награди „Грами“, скандализира зрителите си по време на концерти- в Сан Хосе той каза, че не е гласувал на изборите на 4 ноември, но ако го беше направил, е щял да даде гласа си за Доналд Тръмп. Това изявление шокира неговите почитатели, защото той участва в предизборната кампания на Хилъри Клинтън заедно с Бионсе и Джей Зи.

В събота на концерт в Сакраменто Кание изпълни три песни и после произнесе гневна и несвързана реч, в която разкритикува Бионсе, Джей Зи и основателя на „Фейсбук“ Марк Зукърбърг. Той упрекна Бионсе, че отказвала да се яви на церемония по получаване на награди, ако не й бъде гарантирано, че ще получи наградата за „Най-добър видеоклип на годината“, очевидно визирайки церемонията за наградите „Грами“.
После каза, че Джей Зи имал наемни убийци и го помоли да не му ги праща.
Накрая обвини Марк Зукърбърг, че не му е дал 53 милиона долара, за да покрие дълговете си.
Освен че излезе на сцената с час и половина закъснение, по-късно певецът хвърли микрофона и напусна сцената. Изнервената  публика тогава започна да скандира: „Кание, майната ти!“.


image0 (9K)