Кирил Добрев от Бузлуджа: БСП ще работи за предсрочни избори и ще ги спечели!

„Политическият сезон започна с Гинка и завърши с редници. Между тези две събития имаше купища лобистки закони. Тези хора ги свързва само жаждата за власт”, каза зам.-председателят на левицата

[ad id=“225664″]

„Вече 127 години тази поляна на тази дата винаги е пълна. Тези, които не са социалисти, не разбират какво правят хората, които идват тук. Тук ни събират идеали, традиции. След толкова години на управление на ГЕРБ на нашите хора им е необходимо самочувствие. Всеки, който е дошъл тук, носи лявата идея в сърцето си и е дошъл за победа. БСП ще работи за предсрочни парламентарни избори, които ще спечели. Защото е необходима една друга България.“ Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на левицата Кирил Добрев при пряко включване преди събора на левицата на Бузлуджа.

[ad id=“263680″]

„Управлението на държавата зависи от голямата, водеща партия. Управлението е в ръцете на премиера. Целият политически сезон, който мина, започна с Гинка и завърши с редници. Между тези две събития имаше купища лобистки закони. Тези хора ги свързва само жаждата за власт и естествения резултат от това, което са пари”, заяви Добрев.

„Структурите ни са в кондиция. Визия за България не е само визия. Това е желание за нова държава, за нов стил на взаимоотношения, които БСП заедно с хората ще успее да постигне”, каза Добрев.

[ad id=“236993″]

„Готови сме за предсрочни избори. Веднага след старта на политическия сезон ще имаме нов конкретен план на действие“, каза Добрев.

По повод на сюжета с певицата Гери Никол, която скара младежите от ГЕРБ и БСП, Кирил Добрев отсече по посока на ГЕРБ: „Да я взимат.”

На въпрос за гласуването на депутатите от БСП за промените в закона за приватизация Добрев за пореден път припомни, че народните представители на левицата са гласували против. Текстът трябваше да се обсъжда в пленарна зала в четвъртък, но изненадващо влезе още в сряда миналата седмица. „ГЕРБ смени дневния ред”, подчерта Добрев. „В икономическа комисия сме гласували против и въздържали се”, каза той.

[ad id=“218548″]

По повод решението на КС за Истанбулската конвенция Добрев коментира: „Ние бяхме спокойни и преди да се отхвърли, защото имахме ясни позиции. Решението на КС е задължително и нормално. Ние сме за семейните ценности. Винаги ще защитаваме жените от насилие, но няма да позволим децата да определят пола си на 8, 9 или 10 годишна възраст.”

„Мафията в момента си има държава. Искаме край на тази държава. Защо Гинка от Пазарджик да е по-добра от българската държава? Защо чешките пенсионери да получават дивиденти от българския народ”, попита Добрев след въпрос за визията на БСП за развитието на държавата.

[ad id=“236999″]

„Готови сме за предсрочни избори. Веднага след старта на политическия сезон ще имаме нов конкретен план на действие. Но предсрочните избори зависят от психичното състояние на патриотите. Ако не се избият дотогава, може да са и по-рано”, заключи Добрев.


image0 (9K)