Код розово за Марго Роби и Райън Гослинг

Код розово за Марго Роби и Райън Гослинг

Обувайте ролковите кънки и слагайте розовите очила, защото се пренасяме в страната на Барби!

Официалният пълен трейлър на филма „Барби“ дебютира преди няколко дни, показвайки Марго Роби в главната роля на известната блондинка, заобиколена от множество Барбита и Кенове. Комедията, режисирана от Грета Гъруиг съживява емблематичните играчки на Mattel, като към Роби се присъединява и Райън Гослинг като оригиналния Кен.

В краткото видео ставаме свидетели на няколко забавни реплики, разменени между главните герои, които сякаш са гимназисти, опитващи се да направят първата важна крачка във връзката си. „Мисля да остана тази вечер“, казва Кен, на което Барби отговаря със „Защо?“. От своя страна красавецът се опитва да намекне, че двамата са гаджета и е време да бъдат малко по-интимни, но очевидно русата Барби не успява да го разбере. Накрая Кен се отказва от мисията си.

Актьорският състав включва още известни имена като Америка Ферера, Кейт Маккинон, Майкъл Сера, Айса Рей, Уил Фарел, Ема Маки, Симу Лиу, Скот Еванс, Дуа Липа, Хелън Мирън и много други. „Да живееш в страната на Барби означава да бъдеш перфектен в едно перфектно място. Освен ако не преминаваш през огромна екзистенциална криза. Или си Кен“, се казва в трейлъра.

Марго Роби вече е холивудската Барби

Марго Роби намери своя Кен в лицето на Райън Гослинг

Марго Роби влиза в ролята на кукла Барби

Вълнението около филма е огромно още от пускането на първите снимки на Роби и Гослинг като Барби и Кен. Когато беше попитан за вниманието, което получава заради визията си, актьорът сподели, че в социалните мрежи постоянно се обсъжда неговата визия, така че този път е решил да даде на потребителите нещо ново, за което да говорят.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)