Кои патриотари крадат от граничната ограда!?

 В разгара на кандидат-президентската кампания Корнелия Нинова обвини Патриотарския фронт в деяние, заради което прокурорите трябва светкавично да се самосезират. Реагирайки на обвиненията на патриотарите за аферата „Булгартабак“, Нинова обяви от трибуната на Народното събрание, че близки до ПФ фирми строят оградата по границата с Турция.

Нито един от депутатите на ПФ не скочи, за да опровергае обвинението на лидера на БСП. Нито един!

Преди три месеца бившият военен министър Ангел Найденов /в момента зам.-председател на ПГ на БСП/ потвърди информацията, че строената при Орешарски  ограда струва четири пъти по-малко от сегашната. Тогава за един линеен километър държавата плати 250 000 лева, като изпълнител на строежа бяха инженерни части на армията, сиреч трудът бе безплатен. Сега за един линеен километър плащаме 1 милион лева, като общата стойност на оградата достига умопомрачителните 150 млн. лева.

След метежа в Харманли и след днешните истерични призиви от ПФ оградата с Турция спешно да се довърши, призовавам Корнелия Нинова:

След като сте казали „А“, кажете и „Б“. В тези критични дни нацията има правото да знае цялата истина за корупцията при строежа на граничното заграждение.Кои патриотари крадат от граничната ограда!?

Госпожо Нинова, очакваме цялата истина за грабежа, заради който имаме не солидно гранично съоръжение, а картонена ограда, изрязана от трафикантите на десетки места.

Изнесете истината, каквато и да е тя! Мислете за България, а не за бъдещи коалиции със сегашните пудели на ГЕРБ.


image0 (9K)