Конфликт между Ани Цолова и Лора Крумова! Ето и причината!

Скандал се вихри в Нова телевизия. Конфликтът се е разразил между „звездата” Ани Цолова и водещата на „Комбина” Лора Крумова.

Причината за скандалите между тях е липсата на гости.

Според водещата на сутрешния блок Цолова колежките от „Комбина” крадели гости, които те смятали да поканят през седмицата.
[ad id=“225664″]

„Сутрешните блокове са най-гледаното време. Кой стои в  17 часа пред телевизора, сега всички пътуват, всички са навън, а те канят хората, които при нас ще се гледат и ще се коментират”, говорела Цолова из коридорите на медията пред свои близки.

Никой не вземал насериозно постоянното мрънкане на водещата, която се смятала за една от най важните в телевизията. Според работещите там от години, причината за избухването  е била ревността от Крумова. Преди тя беше водеща на сутрешния блок и беше доста по-харесвана от зрителите.

„Не може да се държиш ужасно и надменно с гостите, да не поздравяваш колегите си и да смяташ, че си най-важният човек на света, пък да искаш отношение. Галя и Лора правят много по-качествени предавания, много по-различни, извличат друг прочит от гостите”, коментирали  телевизионери, които не одобряват поведението на Ани Цолова.
[ad id=“225664″]

Двете гледали да не се засичат по коридорите. Използвали колегите си за посредници. Цолово плюела по своята колежка и казвала, че е време предаването „Комбина” да излезе в отпуск. Промяната на студиото на сутрешния блок  е станало повод водещата Цолова да се надува още повече. За нея това означавало, че са най-важните кадри в телевизията.

„За тях репортерите са нищо, държат се с тях, все едно са втора ръка хора. А кой им прави новините, кой им върши работата, именно репортерите. Не помним, кога Ани за последно е била на терен и е направила авторска новина.Тръгнала да хули Лора, нечувана наглост”, коментират от телевизията, където от години се вихрят скандали и интриги.

Източник:зажената


image0 (9K)