Кошмарите за Светлана Гущерова не свършват

След като наскоро стана обект на брутални подигравки в социалните мрежи заради нескопосан фотошоп, Светлана Гущерова преживя поредния кошмар, само че в реалността.

По време на една от последните си семейни разходки до Виена тунингованата блондинка е станала център на доста неприятен инцидент. Бившата плеймейтка е била обрана, докато с мъжа й Християн Гущеров разглеждали австрийската столица.

Поводът за пътуването на Гущерови до Виена били новите есенно-зимни колекции на световните брандове, а от снимките на Светлана в социалните мрежи става ясно, че тя е подновила почти изцяло гардероба си със скъпи и маркови тоалети.

И тъй като в чужбина пазаруват предимно с кредитни карти, в деня на обира Светлана Гущерова имала съвсем малко джобни пари. Близки до двойката издават, че джебчиите не успели да й откраднат много – едва 30-40 евро, които блондинката пъхнала в джоба на якето си, вместо в дамската чанта, пише „Хотнюз“.

Самата Светлана се оплакала, че най-вероятно кражбата е станала в претъпкан асансьор в един от търговските центрове. В подемното съоръжение заедно с нея и Християн се качили още десетина души, един от които явно е ловък джебчия.

show.blitz.bg 


image0 (9K)