Красимир Велчев (ГЕРБ) отиде на предизборна среща със собствения си самолет

Красимир Велчев, който е водач на листата на ГЕРБ в Перник, е професионален пилот и има собствен самолет, с който днес кацна на летището в Кондофрей, Радомирско.

Такова нещо Перник не бе виждал! Кандидат-депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев дойде на среща с избиратели в Пернишко с личния си самолет, съобщава zaPernik.com.

01-92

 

Велчев пристигна със своя и още два самолета на приятели и направиха фигурка в небето още при идването си, с което взривиха от кеф събралите се около 40-50 младежи на пистата.

В продължение на няколко часа Красимир Велчев повози на самолета си всички перничани, които искаха да се качат на самолет и да видят Перник и Радомир от небето. Момичетата, дошли на площадката в Кондофрей, яко се изкефиха.

Оказаха се по-смели от момчетата и чакаха реда си с нетърпение да направят кръгче над Перник и Радомир. Едно кръгче направи и кметицата на Перник Вяра Церовска.

„Идеята да организираме един младежки хепънинг на летището в с. Кондофрей се роди спонтанно. За мен летенето е хоби и разтоварване от проблемите на ежедневието. Желанието ми беше да предам на младежите онова чувство за свобода и независимост, което изпитвам всеки път щом се кача на самолета“, откровен беше Красимир Велчев.

„Това е сбъдната мечта от малка. Представяла съм си как имам свои самолет и пилотирам като г-н Велчев. Този ден ще остане в мен за цял живот“, сподели Деси на слизане от самолета.

„Чувстваш се смел, усещаш, че набираш повече сили, че ставаш по-силен човек“, сподели 23-годишния Марио от Перник. След това Красимир Велчев продължи срещите си с избиратели и посети футболен турнир в Радомир.


image0 (9K)