Кой работи в „Дедов имоти“? Красимир Кирчев – професионализъм, гъвкавост, енергия

Красимир Кирчев – професионализъм, гъвкавост, енергия.

krasimir_kirchev020517_resized

Красимир Кирчев е най-младият на години брокер в агенция „Дедов имоти“. За сравнително крехката си възраст обаче той вече е натрупал сериозен опит в бизнеса с имоти. Краси работи в агенцията от 2012-та година. Преди това е управлявал свой частен бизнес. Красимир бързо вижда потенциала в сферата на недвижимите имоти и днес той е лицензиран брокер с богат опит и дълъг списък от доволни клиенти.

  • Красимир, разкажи ни как започна работа в „Дедов имоти“?

Започването на работа в „Дедов имоти“ беше въпрос на шанс. По това време аз имах свой бизнес, изкарвах добри пари, бях финансово осигурен. Когато получих възможността да се присъединя към компанията, тя вече беше завоювала позиции на пазара и имаше добър рейтинг. Не ми трябваше дълго време за размисъл, реших, че такъв шанс идва веднъж в живота. Когато започнах работа, започнах да уча от „А“ и „Б“. Мога да кажа, че имах най-добрите учители! Благодарение на тях напреднах бързо в тази специфична материя и се научих да оперирам успешно в бизнеса с имоти.

  • Кажи ни на какво те научи работата в „Дедов имоти“?

Научих се да бъда много последователен, подреден и упорит. Клиентите понякога търсят неща, които не съществуват на пазара. Трябва с много такт и внимание да им бъде обяснено, когато имат нереалистични очаквания. Илюзиите не са полезни за никого, още по-малко за тях самите, затова не бива да се подхранват. Това не е обвинение към клиентите, те нямат нашия опит и информираност. Част от нашата работа е това – да посредничим между търсене и предлагане.

  • Каква е цената, която плаща един брокер, за да изгради успешна кариера?

Много хора не си дават сметка, но зад успехите на един брокер стоят дълги часове труд. Постоянни позвънявания по телефона, без оглед на това колко е часът, хората очакват от теб да си винаги на линия и винаги подготвен с предложения! Един брокер е много ограничен откъм свободно време. Няма как да си позволиш дълга почивка, защото след това ще ти отнеме ужасно много време да наваксаш с новостите при имотите. Имотният пазар е много динамичен и функционира със свои строги правила. За да работиш в тази сфера трябва да си много дисциплиниран, отговорен, гъвкав и да не се предаваш лесно!

Dedov imoti1_resized

Автор: Лиляна Бончева


image0 (9K)