Крисия: Възпитаваха ме да съм като добра принцеса

Тийн певицата Крисия призна, че родителите са възпитавали у нея да бъде добра като любимите й принцеси Ваян и Ариел.

„Да съм борбена, смела, никога да не се отказвам, на каквото възпитават всички принцеси“, сподели брюнетката, която на 1 юни ще навърши 17. Темата за принцеси бе засегната по повод новото предизвикателство за Крисия в професионален план.

Disney обявява старта на „Най-великото празнуване на принцесите“, кампанията с акцент върху качествата смелост и доброта, които любимите героини вдъхновяват във феновете си от цял свят. В България началото й поставя дебютът на новия оригинален сингъл „Само днес“ (на английски“Starting Now”), който чаровната и талантлива Крисия записва специално за кампанията.

В Щатите “Starting Now” е изпълнена от носителката на „Грами“ Бранди. Песента ще бъде пусната в дигиталните платформи за музикално съдържание на 21 май, а специалният клип към нея ще е наличен на същата дата, след 17 часа, в YouTube канала на DisneyMusicVEVO.

Крисия не скри впечатленията си от миналия полуфинал на „Евровизия“, детското издание на конкурса от което тръгват първите й големи успехи. „Много се разчувствах. Усетих емоцията, която Виктория пресъздаде, а това е важното при всеки изпълнител. Според мен има шансове, пожелавам й целия успех“, каза при Гала младата певица.

„Всяка година, когато гледам конкурса се връщам към моето участие на детската Евровизия. Тогава се притеснявах много, защото бях и мъничка. Отделно и болна, но след като излязох всичко се изпари и се представих добре“, каза още Крисия, която вече освен като изпълнител, ще се покаже и като автор на музика.

 


image0 (9K)