Крумовград излъга Берое

 

Отборът на Крумовград излъга Берое с минималното 1:0 като домакин в среща от 19-ия кръг на шампионата,видя ЗАРАТА. Единственото попадение в мача реализира Ренан Арияш в 14-ата минута и по този начин донесе дебютен успех за Станислав Генчев начело на Крумовград.

В 1-та минута Берое пропусна отличен шанс. Джани Политино центрира от десния фланг, Майк Севайос се размина с топката, а на далечната греда Вини Трибуле стреля слабо над падащия Благой Макенджиев и това позволи на Божидар Кацаров да изчисти от голлинията.

В 14-ата минута домакините излязоха напред в резултата. Патрик Луан получи отляво и върна топката към границата на наказателното поле, от където Ренан Арияш стреля без подготовка и не остави шансове на Родриго Ачинели с прецизно изпълнение в горния ляв ъгъл.

Веднага след подновяването на играта от центъра футболистите на Хосе Луис Ачиари можеха да изравнят чрез Вини Трибуле, чийто удар от около 12-13 метра обаче премина над вратата.

В 41-ата минута Благой Макенджиев спаси точен изстрел на Трибуле и така почивката дойде при гол аванс в полза на домакините.

Две минути след подновяването на играта Сегундо Пачаме шутира опасно от границата на наказателното поле, но Матей Шимич блокира неговия изстрел пред стража на Крумовград. Играчите на Берое имаха претенции за дузпа за игра с ръка, но такава не бе отсъдена.

В 62-ата минута изстрел на Вячеслав Велев премина над старозагорската врата. Малко след това и Раян Сенхаджи също не успя да намери очертанията на вратата при удар по диагонала след разбъркване в наказателното поле.

В 81-ата минута попадение на резервата Джеферсон бе отменено заради засада на Ренан Арияш в хода на нападението.

До края на срещата Берое потърси изравняването, но така и не съумя да намери път към вратата на Благой Макенджиев.


image0 (9K)