Крясъци, скандали и шамари – най-агресивните дами в родния хайлайф

Крясъци, скандали, ритници и шамари – родните хайлайф жени често показват грознана страна на характера си.

Последният случай е няколко дни. Жени Джаферович, която влиза в спор, а според думите на жертвата – и в ръкопашен бой, пред очите на децата. Тя е обвинена от журналистката Наталия Радославова, че нарушава грубо закона, като качва децата си в колата от страната на пътното платно, а когато й прави забележка, Жени реагира ocтpo, използва обидни думи и крещи.

Според потърпевшата вербалната агресия преминава във физическа и Джаферович си позволява да ритне колата й, а впоследствие и да удари шамар по лицето на опонентката. Джаферович е викнатa на разпит в районно и са й повдигнати обвинения за хулиганство. На този етап съпругата на Ваня Джаферович отказва да дава изявления.

 

 

Друга водеща в класацията е Жени Калканджиева.

Тя трудно контролира буйния си нрав и вече няколко пъти изпада в грозни схватки със съседи. Характерна за Калканджиева е вербалната разправия на висок тон, но при последната изцепка си позволява дори да хвърля сурови яйца по комшиите си. Причината в за враждите са най-вече честите купони в дома на Мис България 95. Съседите се недоволни от силната музика в малките часове на нощта и викат полиция. Докато Жени се опитва с крясъци да разреши проблема, мъжът й Тачо се включва с юмруци. И двамата минават през ареста, а Жени се разминава с обвинения за дребно хулиганство.

Известната плеймейтка Златка Райкова.

През далечната 2012 г. Русата Златка скочи на бой на ромския славей Азис. Сцената се разиграва в една от най-известните чалготеки във Варна. Според клюките Азис се изрепчил на тогавашното гадже на Златка Камен Балбузанов-Куката. Плеймейтката и половинката й отишли на участие на Азис. Според очевидци Куката привикал краля на чалгата на своята маса, за да поздрави лично Златка. Азис обаче се озъбил на Куката и според слуховете го нарекъл „див селянин“. Без много да му мисли, Златка Райкова ударила шамар на певеца. Вбесена, тя била решена да не спре дотук и започнала да скубе яростно гривата на Азис. За щастие ВИП персоните са разтървани, но видеото от грозната сценка обиколи мрежата и засрами плеймейтката, пише „България Днес“.

Рут Колева

Рут Колева също беше замесена в скандален побой преди няколко години, но като потърпевша тя се оплака в социалните мрежи, че е бита. Между изпълнителката и съпругата на инвеститор от Оман възникнал конфликт, в който се стигнало до удари, ритници и жалби в Пето районно. Певицата показа снимки на синини по тялото си във фейсбук. В медицинското, което публикува, са описани нараняванията й, подробно са посочени местата, където е удряна, и размерът на самите рани.

В заключение съдебномедицинските експерти казват, че „травматичните увреждания са получени в резултат от действието на твърди и тъпоръбести предмети.


image0 (9K)