Кървав ад с четири трупа блокира Хаинбоаз

Баба, дядо и двете им внучета са загинали при тежка катастрофа в Прохода на Републиката, информира Нова телевизия. Инцидентът е станал около 19 часа снощи край село Пчелиново.

Автомобилът с украинска регистрация е предизвикал пътния инцидент, уточниха от МВР.

Катастрофата, която затвори временно прохода, стана в началото на най-дългото село в България – Пчелиново, близо до град Гурково.

След извършен оглед на местопроизшествието става ясно, че чуждият гражданин е навлязъл в насрещното движение. Последвал е челен удар с идващия автомобил, в който са пътували баба, дядо и двамата им внуци. И четиримата загиват на място.

Децата са 5 и 15 години, а възрастната двойка съответно на 57 и 52 години. Главен инспектор Димитър Димитров обясни, че колата на българското семейство е била с газова уредба, но резултатите от експертизата ще покажат причините за запалването ѝ. Украинецът е получил травми на гърдите и десния крак.

Пробите за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат. Взета е и кръвна проба, като резултатите тепърва се очакват. Той е задържан за срок от 24 часа. Очаква се от прокуратурата да му повдигнат обвинение.

Снимката е илюстративна

 


image0 (9K)