Летен хороскоп’2020: Вдъхновение за Скорпиона, раздяла очаква Рибите

Овен 

Ако сте родени под знака на Овен, това лято вещае за вас разнообрази еот изненади свързани основно с работата ви, с вашето образование, кариера или бизнес. Това е време на растеж, развитие на нови идеи и проекти, пренасочване към нова дейност или нов начин на работа.

Лятото ще бъде благоприятно време за нови начинания в професионален план, от които ще зависи нагаждането ви към новите условия, които са възникнали в страната, където живеете.

През този сезон ще сте податливи на различни внушения, което може да създаде хаос във вътрешния ви мир, в разбиранията ви за живота, да рефлектира по различен начин на важни за вас отношения.

В любовните си отношения избягвайте да се влияете от думи, намеци или внушения на странични хора, въпреки че понякога манипулативни действия може да има от страна на вашия партньор.

Проявите на ревност ще имат непредсказуемо развитие.

Лятото ще бъде благоприятно време за младите жени да започнат нова перспективна връзка, която в един момент да достигне до съвместно съжителство с партньора ви, създаване на семейство и общ дом.

Във финансов план уязвими ще бъдат мъжете представители на зодия Овен, над 35 годишна възраст, които могат да допуснат грешка, да прибързат в действия или в решения и да създадат по-голямо напрежение около себе си.

Лятото вещае важно събитие или преживяване свързано с дете, внуче или млад човек (най-вероятно ваш родственик), който живее в друг град или държава.

През лятото мнозина ще реализират семейно пътуване с цел отдих или гостуване при роднини.

През този сезон ще присъствате на важно или голямо семейно (обществено) събиране, което ще се планира и организира предварително.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, лятото носи изненади в различни сфери от вашия живот. Всички тези неочаквани събития ще имат връзка с ново развитие на вече започнати лични и професионални дела и отношения.

През този сезон ще ви се наложи да се погрижите за здравето на човек от дома си или от кръга ви роднини.

Възможно е той да бъде човек, който има хронично или вирусно заболяване.

През тези три месеца ще ви се наложи да разрешавате имуществен проблем или ще имате ангажимент с ваши съседи, хазяи, наематели.

През юни, юли и август, внимателно следете личния живот на ваша родственица, където ще се развиват различни събития, които може да и причинят загуба, неприятни грешки и такива, които не могат да бъдат поправени.

През лятото за вас ще възникнат различни благоприятни за вас финансови обстоятелства. Те могат да доведат до увеличение на доходите ви, на заплата или до възникване на нов по-добре платен ангажимент.

За съжаление, през този период от време ще ви се наложи да преживеете една житейска раздяла с човек, който не живее във вашия дом, но когото познавате добре.

През тези три месеца ще сте част от важно събитие или преживяване свързано с човек, който преживява някаква трансформация, промяна в живота си.

През лятото ще се разкрие една истина със закъснение, като това ще постави някого в деликатно, неприятно положение.

Лятото вещае събиране свързано с мъж по важен повод в неговия личен живот.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през това лято ще сте ангажирани с емоционалните проблеми на млад човек от семейството или от кръга си приятели.

Вероятно това ще има връзка с настояща или скоро прекъсната любовна връзка, след период на големи кризи в отношенията между партньорите.

Вашата намеса ще бъде много сложна и деликатна, тъй като не всеки обича да приема истината, такава каквато е.

Като цяло през тези три месеца ще преживеете повече напрежение и конфликтни ситуации. Моментите на тъга, може да са под влияние на спомени от миналото ви или емоционалната липса на хора, които са в Отвъдното.

През тези три месеца от вас ще зависи сами да си създадете приятни занимания. Стремете се да се срещате с положителни хора и да това ще ви помогне да имате по-оптимистично виждане за бъдещето си.

Интересно развитие ще имат вашите професионални и бизнес контакти през юни, юли и август.

В тази сфера от живота си може да изживеете моменти на задоволство или успех.

Това ще бъде благоприятно време за начало на нова работа или нов бизнес.

Срещи или помощ, която ще получите от страна на други хора ще ви донесе полза при постигането на важна за вас цел.

Лятото ще бъде благоприятно време за пътуване, както за удоволствие, така и за реализиране на важен професионален или бизнес план.

През това лято мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от различни източници.

През тези три месеца ще присъствате на важно събитие от семеен характер свързано с годеж, сватба, рожден ден и други.

През лятото може да възникне необходимост да помогнете на някой, който ще е ангажиран със съдебно дело.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през летния сезон ще вниманието ви ще ангажира важно събитие в живота на роднина или приятел. Вълненията ще са различни поради индивидуалните поводи и преживявания.

Мнозина ще присъстват през лятото на годеж или сватба свързана с човек с повторен брак или на забавено поради различни причини събитие.

През това лято ще ви зарадват пари, които очаквате от доста време. Вероятно вече сте преживяли спънки или затруднения свързани с тях. Някои от вас дори може да са изгубили надежда, че ще ги получат.

Във финансов план това лято вещае неочаквани моменти на напрежение. Предстоят ви по-големи разходи или ще възникнат затруднения поради неразумно харчене на пари.

Подобни действия ще бъдат причина за конфликти, спорове или обвинения.

През това лято ви очакват отговорни задачи и ангажименти свързани с дете или с човек от собственото ви семейството. Причината за това вероятно ще бъде необходимост от промяна в техния живот или здравословен проблем.

Подобни събития не бива да създават паника, тъй като независимо от времето им на развитие (може да продължи и през есента) те ще имат благоприятно развитие.

Това лято мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете в дома на роднини или приятели.

През лятото представителите на зодиакалния знак Рак ще бъдат лесно обидчиви, свръхчувствителни и докачливи. Ще преживеете разочарование от действията на човек, на когото сте имали доверие или когото познавате отдавна.

През тези три месеца ще имате интересни преживявания с нови приятели, колеги, съседи или съмишленници.

Това ще бъде благоприятен период за несемейните представители на Рак да предприемат пътуване с цел романтична среща. Лятото ще бъде благоприятно време за начало на нова любовна връзка, но избягвайте авантюрите.

Лъв 

Ако сте родени под знака на Лъв, през този летен сезон ще бъдете ангажирани с важни финансови дела и отговорности.

В голяма степен те ще касаят семейството ви или собствения ви бизнес.

Не допускайте предварителна паника или страх, защото като цяло не ви очакват големи затруднения. Всичко все пак ще трябва да бъде добре планирано, организирано и контролирано.

През този сезон ще възникне здравословен проблем с ваш роднина. Вероятно неговото/нейното лечение ще бъде специфично и ще изиска продължително лечение до окончателното възстановяване.

През това лято ще преживеете притеснения на работното си място или ще възникнат противоречия, оплаквания свързани с начина ви на работа.

Внимание ще изискат професионалните ви отношения с колега, работодател, клиент или бизнес партньор.

Това ще бъде благоприятно време за успешното развитие на ангажименти свързани с пари, наследство, рента, пенсия и други допълнителни парични или материални ресурси и приходи, стига вашите действия да са коректни и честни.

През юни, юли и август възникването на неочаквана ситуация ще ви накара да промените (да се откажете) от една своя цел или план.

Ще ви се наложи да коригирате свое очакване за допълнителни пари в семейния ви бюджет.

Това лято мнозина ще имат възможност да реализират пътуване, свързано с много емоции. Едно такова преживяване може промени живота ви до края на годината и занапред.

Това лято бъдете внимателни и се пазете от опити за манипулация от страна на роднина, който има свои цели.

През този сезон ще преживеете неочаквана среща, ще получите новина свързана с емоционална връзка от миналото ви. Като цяло емоции няма да ви лиспват. Търсещите любов ще трябва преди всичко да се научат да дават любов, нежност, внимание без да очакват същото в замяна. Нещата трябва да стават естествено, а не с натиск.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, летният сезон вещае за вас радостни моменти и преживявания. В повечето случаи те ще бъдат свързани с новини отблизо и далеч, с важно събитие или гости в дома ви.

Мнозина ще се зарадват през лятото на раждането на дете в семейството или в кръга от приятели.

Това лято ще бъде сезон на неочакваните преживявания в любовта. Ако сте несемейни, това ще бъде благоприятно време за нови запознанства. Не ограничавайте шансовете си! Не натоварвайте новата връзка с големи очаквания. Оставете нейното развитие на да се случва по естествен начин.

Нека началото бъде едно приятелство или опознаване на нвои хора, нови култури, нови светове.

Помнете, че през това лято хубавите неща в любовта ще се случат и без натиск от ваша страна, но не игнорирайте значението на по-активен социален живот, повече онлайн запознанства в страници за самотници.

През тези три месеца ще възникнат битови проблеми в дома ви свързани с вещи или техника, които сте закупили неотдавна и вероятно още имат гаранция.

През това лято ви предстоят неочаквани разходи свързани с човек от семейството ви. Като цяло през юни, юли и вгуст ще имате непредвидени финансови ангажименти или плащания.

Лятото ще бъде благоприятен сезон, в който ще ви зарадва договор или споразумение. Това ще ви даде очкаване за по-добри приходи през следващите месеци.

За съжаление очаква ви разочарование, обида или сълзи от лошите, необмислени думи на човек, на когото му липсват добри маниери или има някакви злобни, негативни чувства към вас.

Лятото вещае радост от нова материална придобивка. Ще имате пътуване свързано с любим човек или с родственици.

Възползвайте се от всеки нов шанс през този сезон.

Везни

Ако сте родени под на Везни, през летния сезон очаквайте интересни и съдбовни събития в живота на роднина или приятел, в които вие самите може да вземете някакво участие. Тези преживявания могат да бъдат повод за най-различни емоции, включително такива свързани с нов старт в живота на един такъв човек.

През този сезон ще ви изненада новина свързана с бременност (желана или не) раждане на бебе в кръга ви от роднини, съседи или приятели.

През това лято мнозина ще организират и реализират различни срещи или гостувания на хора, които живеят в друг град или държава.

През лятото трудно може да се прогнозира развитието на съдебно или юридическо дело, тъй като са възможни отлагания, забавяния, връщане за търсене на нови доказателства или предоставяне на допълнителни документи и др. Възможно е да възникне конфликт около неговото развитие.

През тези три месеца: юни, юли и август ще получите предложение свързано с работа или с развитието на вашата кариера, което ще ви заинтересува. Въпреки примамливата оферта, не бързайте с вашето решение.

Проверявайте, търсете допълнителна информация, преценявайте и действайте с разум и практичност.

През този сезон ще получите покана свързана с роднина или приятел, относно рожден ден, годеж, юбилей, сватба или друго важно събитие. Определено ще бъде събитие, което ще изиска от вас да се подготвите със специален подарък.

През лятото мнозина ще преживеят тревога свързана със здравето или инцидент в живота на мъж.

През това лято ще разчитате в голяма степен на подкрепата, съвета или на друг вид помощ от човек с важна позиция в бизнеса или такъв, който е представител на държавна (политическа) институция.

През лятото ще ви зарадват неочаквани пари.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през този сезон ще ви вдъхновят различни идеи, ще ви бъдат дадени важни надежди, ще сте оптимисти през повечето време.

Положителни емоции за вас ще възникнат чрез новите ви познанства или чрез развитието на стари приятелства.

През тези три месеца мнозина ще преживеят специални емоции свързани с едно ново романтично запознанство, което ще има шанс за развитие до края на годината, към едно по-сериозно обвързване.

Разбира се, всичко ще зависи от собствената ви готовност за такова обвързване и доколко фанатично следвате своя идеал за партньор в живота.

През този сезон ще ви бъде предоставена възможност да срещнете и опознаете хора от различни националности. Те могат да живеят както във вашата страна, така и в чужбина.

Благоприятно развитие през юни, юли и август ще имат ваши юридически или съдебни ангажименти, контакти или работа с представители на държавни, банкови, данъчни и други институции.

Тези от вас, които са в процес на промяна в личния си живот, ще трябва да приемат бавното развитие на събитията.

Не се поддавайте на влиянието на собствените си емоции или на внушенията на хора около вас.

През този период ще трябва да се научите на търпение и приемане предопределеността на определени събития.

През лятото ще ви се наложи да се ангажирате с битови или имуществени проблеми. Възможно е да дадете имот под наем, което да е свързано с някакви неудобства или допълнителни ангажименти.

През лятото бъдете предпазливи с покупки на скъпо струващи вещи. Купувайте само неща, които са важни за домакинството ви.

През този сезон ще се ангажирате с важни документи или договор, чието развитие предстои до края на тази година или през 2021.

През лятото се опитайте да записвате странните си и необясними съновидения. Ще дойде време, когато ще разберете, че те са ви давали важна информация.

Семейните ви отношения през лятото ще зависят от влиянието на външни хора, като роднини, съседи или приятели.

Този сезон ще бъде силен период за бизнес и професионална реализация за представителите на зодиакалния знак Скорпион.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през това лято ще ви се наложи много по-сериозно и отговорно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в семейството си. Те ща са свързани с различни имуществени или финансови дела и не бива да бъдат отлагани, защото през есента, нови събития и задачи ще ангажират вниманието ви.

През този сезон ви предстои да преживеете напрежение или стрес свързан с неочаквано събитие в живота на роднина или близък приятел. Най-вероятно тази ситуация ще се развие благоприятно, макар и бавно, затова от вас ще се изиска повече търпение.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще имате срещи и разговори важни за вашите парични дела. Ще се ангажирате сериозно и отговорно с различни плащания, покупки, продажби и др.

Като цяло това лято ще бъде благоприятно време за развитието на финансовите ви дела и планове.

Изненадите през този сезон ще са свързани свързани с родственик, който ще получи възможност за изява, за благоприятна промяна свързана с образование или кариера.

Лятото ще изненада някои от представителите на зодия Стрелец с новина за бременност или с раждането на дете.

През този сезон ще получите новина или телефонно обаждане от човек, с когото сте изгубили връзка поради различни причини.

През тези три месеца ще присъствате на събиране свързано със специално събитие в живота на жена.

Това лято ще запомните с една важна покупка или придобивка.

Неочакван шанс или късмет ще ви помогнат макар и трудно да реализирате важен план, който сте стартирали в края на 2019 или през първите 3 – 4 месеца на 2020.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през този летен сезон се постарайте да реализирате някакво развитие като личност, с ясно изразени цели и планове за бъдещето си. Предстои ви трудно и сложно време, за което трябва да се подготвите още отсега.

Вашето развитие може да се случи благодарение на повечето срещи или нови познанства, които ви предстоят или чрез усвояване на нови знания и умения.

Ако в началото на есента се почувствате по-уверенни, по-различни отпреди, значи сте успели да реализирате една важна промяна.

За несемейните представители на зодия Козирог, лятото носи нова любов. Нейното развитие обаче ще зависи и от индивидуалния ви хороскоп за тази година.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще преживеете емоционален конфликт с роднина, приятел или познат. Много е вероятно това да бъде заради пари или поради сблъсък на интереси.

Всъщност едно такова събитие ще се окаже едно от най-големите предизвикателства за вас през този месец, а именно въвличането ви в конфликт, чието развитие ще бъде трудно за прогнозиране.

Ако един конфликт възникне с цел разрешаването на проблем, то най-вероятно ще създаде нов такъв.

През това лято ще имате възможност да покажете свои умения и знания в развитието на ваш личен професионален или бизнес проект.

Това ще бъде благоприятно време да покажете своите способности, но в духовен 9интелектуален), а не в материален план.

През това лято ви предстои да преживеете труден момент в дома или в семейството си, който може да бъде свързан с даден вид раздяла. Ще възникне необходимост да вземете трудно решение или да реализирате промяна, за която в действителност не сте готови.

През този сезон има вероятност от възникване на проблем или ремонт в жилището, където живеете.

Действията на човек от семейството ви или роднина, ще успеят да ви изненадат.

Водолей 

Ако сте родени под знака на Водолей, през това лято ще се ангажирате с финансови дела с роднини или бизнес партньор. Такива действия ще изискат от вас по-голямо внимание и вникване в детайлите. Не претупвайте нещата, разчитайки на доверие или поради разсеяност, прекалена ангажираност с различни неща и др.

През това лято ще възникне благоприятна за вас ситуация свързана с пари, от която ще получите някаква облага или изгодна за вас позиция в едно ново начинание.

През това лято ще преживеете различни събития свързани с жени – роднини или приятели. Те ще направят опит да се намесят в живота ви или да въздействат на вашите решения (особено на такива свързани с кариерара ви).

Мнозина от представителите на зодия Водолей ще се зарадват на новина свързана с раждане на бебе.
Лятото носи повод за събиране, свързано с жена.

Такива събития ще направят много по-силни и сплотени отношенията между различните поколения в семейството ви.

През това лято един конфликт на работното ви място може да прерасне в размяна на обвинения, или опити за злепоставянето ви пред ваши ръководители или клиенти.

Ако съумеете да контролирате такива събития, ако успеете да не допуснете подобни конфликти този сезон ще ви дари с важни за вас успехи.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще ви зарадва покана от страна на приятели или среща с нови познати.

През това лято ще създадете интересни нови познанства с хора от различни разстояния.

Ще преживеете романтични моменти с настоящия си партньор.

През този сезон ще ви зарадва предложение, но ще бъде разумно да проверите нещата преди да вземете решение.

Това лято носи поводи за срещи със стари приятели, колеги или далечни роднини.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, летния сезон ще бъде запомнен с раздяла с роднина или приятели.

Причината за ткова събити еможе да бъде начало на самостоятелен живот в друг дом, град или държава или друга важна промяна.

През тези три месеца (юни, юли и август) бъдете внимателни с близките си хора. Отделяйте повече време за разговори с тях. Вероятно през тези летни месеци те ще имат по-голяма нужда от вас.

През това лято ще преживеете важно събитие, свързано с личния живот на момиче или жена.

Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на юридически казус, за уреждане на важни за семейството ви документи и др.

През тези три месеца ще преживеете различни събития, свързани с личните ви отношения.

Ще имате голямо желание да промените тези ваши връзки, които ви създават напрежение или са причина за чести конфликти.

Ще отхвърляте смело и категорично опитите на хора, които искат да се възползват от вас и от вашата добрина.

Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на проблем, свързан с плащане или с финансов документ/договор.

През лятото ви предстои сериозен разход, свързан с ремонт, с покупка на вещи за дома и др.

През този сезон ще ви натъжи новина, свързана с провал в живота на човек, когото познавате.

Мнозина от представителите на този зодиакален знак ще имат силно желание през това лято да следват своите собствени амбиции, да защитават своите цели и идеали.

Определено ще ви бъде даден шанс да реализирате важен за вас проект или идея.

Все пак бъдете реалисти и не очаквайте всички хора около вас да бъдат във възторг от вашите действия.

Самите вие няма имате желание да приемете съвет.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)