Кой работи в „Дедов имоти“? Лиляна Бончева – Успехът е отборна игра!

Лиляна Бончева – „Успехът е отборна игра!“

Лиляна Бончева е офис мениджърът на „Дедов имоти“. Тя става част от екипа през пролетта на 2016-та година. Дейността й е пряко свързана с продажбата на имоти и комуникация с клиенти, менажиране на офертите и информацията в уебсайта.

lilyana_boncheva290517_resized

Активно съдейства за развитието на компанията, отговаря за различни проекти, презентирането на агенцията и рекламната стратегия на компанията. Притежава Магистърска степен по „Славянски филологии“, специалност „Сръбски и хърватски език“. Средното си образование завършва в ПГСАГ „Лубор Байер“, гр. Стара Загора, което й дава ценни знания и професионална подготовка в сферата на строителството. От изключителна важност за нея е изграждането и поддържането на коректни взаимоотношения с клиентите и контрагентите на компанията.

„Приемам позицията си като много отговорна и ключова за екипа, с който работя, а и за цялата компания. Огромна част от времето си прекарвам в комуникация с клиенти – споделят ми търсенията си, изискванията, които имат, предишни опитности с агенции (не винаги в положителен аспект!..)

С времето и опита човек се научава да отсява бързо важната информация от по-маловажната. Много ми помага една моя силна черта – обичам да изслушвам внимателно. Това ми дава огромно преимущество в работата ми. Всеки клиент, прекрачил прага на офиса ни, идва с определена нагласа, определено търсене. Нашата работа е да зададем правилните въпроси, така че да конкретизираме максимално търсенето и да доведем сделката до успешен финал.

Най-добрата реклама за качеството на услугите, които предлага агенцията ни, са нашите доволни клиенти! Няма по-голямо удовлетворение в професионален аспект от това да знаеш, че си си свършил работата по най-добрия начин! Хубавото в нашата агенция е, че сме малък и много сплотен екип! Когато всеки върши своята работа по най-добрия начин и дава 100% от себе си, нещата се случват! Успехът е отборна игра! Всеки участва с онова, в което е най-добър. Колегите ми са енергични, мотивирани и динамични хора, работят с хъс и желание! Чудесно е да работиш в такъв екип! А какво по-хубаво от това работата ти да е интересна, разнообразна и да ти носи удовлетворение?“

Dedov imoti1_resized


image0 (9K)