Лора Крумова – поставена пред свършен факт!

Крумова не е напуснала Би Ти Ви по собствено желание, а е била уволнена и то без никакви пропуски в работата си, твърдят хора от телевизионните среди.

Крумова изкара една година като зам.-главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Но след като тази пролет то бе съкратено от един час на половин, й съобщили, че в него вече няма работа за нея.

Програмният директор на Би Ти Ви – Христо Хаджитанев, преценил, че Лора Крумова не разполага с професионален опит за заеманата от нея длъжност. Тя е работела като зам.-главен редактор на забавно вечерно шоу, а целият й трудов стаж е свързан с новини и актуални предавания.

Когато я взели в шоуто на Цитиридис идеята била да има не само смешки, но и по-задълбочени интервюта, като в същото време да се коментират и актуални теми. Но с времето формула не върви и не се възприемала добре от зрителите. В търсене на висок рейтинг, който не постигнат, в предаването все повече залагат на забавната част, като намаляват актуалната. Идеята за тази промяна била лично на директора Хаджитанев, който изготвял концепцията за шоуто, преди да стане шеф.

Според хора от Би Ти Ви, Лора Крумова не е била изгонена директно. Нещата обаче й били представени по такъв начин, че да няма друг избор, освен да си тръгне. Било й обяснено, че предаването, в което работи, променя драстично формата си. Заради това на самата нея вече няма да й бъде интересно да работи в него. Лора Крумова нямала какво друго да направи, освен да си събере багажа и да си тръгне.

Според слухове, тя вече е приела да се върне в Нова телевизия. В нейната кариера вече има подобен случай, само че с обратен знак, писа Уикенд.

 


image0 (9K)