Лоша новина за европейските концерти на Лили Иванова, след като Примата напълни Зала 1 на НДК

Поради непредвидени обстоятелства, насрочените концерти на Лили Иванова в Европа – Берлин, Мадрид и Милано се отлагат за неопределен период от време.

[ad id=“255238″]

Това съобщение публикуваха на официалната страница на Лили Иванова във Фейсбук.

[ad id=“226585″]

Всички суми от билети ще бъдат възстановени по сметките, от които е платено до 31.10.2017г. За повече информация може да  пишете на [email protected], са отбелязали в сайта.

От 18 септември Националното турне на Примата на българската естрада стартира от Стара Загора и продължи в още 8 града. На първия в София Лили Иванова напълни Зала 1 на НДК. „Вие сте главните действащи лица тази вечер!“, каза Лили. И публиката я възнагради с аплодисменти.

Естрадната прима изпълни хитовете си и завърши със „Свири, Щурче“. Очаквано залата изригна, а Лили слезе от сцената и се сля с публиката, съобщава „Епицентър“.
„Това е една тръпка, която всеки музикант усеща, особено на такава голяма сцена, с такъв голям артист, какъвто е Лили Иванова”, сподели китаристът Ангел Дюлгеров.
„При такива добри музиканти и такава певица е сравнително лесно, освен това организацията е перфектна”, казва Веселин Веселинов – Еко, музикант и композитор.
Това е първият от двата софийски концерта на Лили Иванова в рамките на националното ѝ турне тази година. Само за два месеца Лили пя в препълнените спортни зали на осем града. Близо 20 000 са били зрителите на тези концерти, които са имали щастието да чуят песните от последния ѝ албум.
„Цялата любов, която получавам на сцената, я връщам като бумеранг, тя ме стимулира“, обича да казва примата на българската естрада.
Преди година, на 1 април 2016 Лили събра почитателите си в НДК, където сцената бе украсена със 700 бели лалета. Тогава Лили пак се врече в любов: „Ако спра да обичам, ще спре да ме има! „


image0 (9K)