Лунен календар за 11 септември

Луната е във Везни. Изгрява в 08.42 ч. Залязва в 21.01 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е подходящ за сключване на договори и преминаване на нова работа. Ако се занимавате с производство на пчелен мед, всички с изключение на родените в Дева и Близнаци ще имат добри продажби. Не позволявайте на фантазията ви да вземе връх, особено при родените в Дева.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Заредете домашната си аптечка. Ако искате да си купите аквариум с рибки, направете го в този ден. Родените в Овен, Телец и Риби да си позволят спокойна вечер сред семейството.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са емоционално нестабилни, но притежаващи невероятен чар. Научете ги да контролират действията си. Ще са добри режисьори, кинооператори, драматични артисти.

[ad id=“263680″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: За почистване на кожата използвайте само меки средства, гел, козметично мляко, овесени ядки и кръгчета прясна краставица. Пилингът и епилацията са разрешени, маникюрът и педикюрът също.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на бедрата, пикочния мехур и бъбреците, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)