Лунен календар за 17 септември

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 14.06 ч. Изгрява в 15.04 ч. Не залязва. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 8-и в 9-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: При правилни действия ще разрешите проблемите си. Оформете финансови документи. Големи покупки, свързани със строителна и ремонтна дейност, могат да си позволят само финансово стабилните. Промените и пътуванията са успешни. Не теглете кредит, не взимайте заем.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Ще се радвате на перспективни нови запознанства, любов и – ако имате такива намерения – предложение за брак. Тортата, направена днес с повод и без повод, ще е много вкусна за вашите гости и за близките ви.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са упорити, с твърд характер, помитайки всички препятствия по пътя си. Трябва да развият любов към хората и добронамереност. Ще са добри политици и учени.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранено е поставянето на татуировки и полагането на постоянен грим, а също и масажът на краката, стъпалата и педикюрът.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)