Лунен календар за 19 септември

Луната е в Стрелец. Залязва в 00.41 ч. Изгрява в 15.20 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 8-и в 9-и с изгрева й. Управител на деня е Слънцето. Цветовете на деня са оранжев и жълт. Минерали – цитрин и кехлибар.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Не започвайте нови занимания. По-добре завършете наченатите. Интелектуални занимания и научна работа са ползотворни за родените в Овен, Козирог, Водолей и Стрелец. Родените в Овен, Стрелец и Водолей ще имат успешен ден, ако се занимават с издателска дейност.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Водолеят, Стрелецът и Овенът да се възползват от съвети, които им дават роднини или приятели. Водолеят и Стрелецът ще израснат в интелектуално отношение. Имат шанс за творчески занимания. За всички знаци са удачни покупки или ремонт на телевизионен приемник.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са упорити, с твърд характер, помитайки всички препятствия по пътя си. Трябва да развият любов към хората и добронамереност. Ще са добри политици и учени.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Хапвайте си без ограничение нискокалорични храни. Татуировките и полагането на постоянен грим са забранени заради инфекции по кръвен път.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)