Лунен календар за 26 октомври

Луната преминава от Телец в Близнаци в 22.40 ч. Залязва в 09.25 ч. Изгрява в 19.57 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Днес Луната ви помага да преосмислите или преобърнете живота си и да направите крачката към новото, което отдавна ви мами. Не се лишавайте от възможността за запознанства, които ще бъдат полезни в бъдеще. Внимателно подберете деловите си партньори.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Вниманието, което дължите на вашите близки и на роднините си от по-старото поколение, днес ще ви донесе хармония в отношенията, ако ги поканите на обяд или вечеря. Може и на ресторант.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат заложби да бъдат представители на висшия духовен свят, опознали Вселенската любов, любовта към ближния, или ще се изявят в другата крайност – алкохолици и престъпници, живеещи под постоянните удари на закона.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранен е масажът на раменния пояс и ключиците, както и механичното почистване на лицето. Щадете белите си дробове и не стойте в задимени помещения.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)