Лунен календар за 7 август

Луната е в Близнаци. Изгрява в 02.02 ч. Залязва в 17.01 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-и в 25‑и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Осъзнайте своите възможности, дори и ако до този момент сами сте си поставяли бариери и сте блокирали цялостната си себеизява. Имате възможност да осъществите срещи, които ще са добра основа за разговорите ви през следващата седмица.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Почистете дома си. Подгответе го за козметичен ремонт, ако сте го планирали за това лято, който е добре да започнете в този ден. Ще се справите успешно и без извънредни разходи.

[ad id=“236999″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Притежават невероятни окултни способности и ще играят голяма роля в живота на планетата и човечеството. Ще постъпите правилно, ако вземете съвет от професионален астролог по отношение на тяхното развитие. Заниманията им в областта на парапсихологията и астрологията ще изпълват живота им със смисъл.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Масажът на тялото е изключително полезен, ако не е вакуумен, извършва се без натиск и с козметични продукти, които не зачервяват кожата.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова -Алена


image0 (9K)