Лунен календар на Алена за 17 декември

Луната е в Овен. Залязва в 01.35 ч. Изгрява в 13.49 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Увеселителните паркове в този ден ще привлекат много посетители. Денят позволява да се заемете с отглеждане на животни, ако сте родени в Телец, Козирог и Рак. Всички, без родените в Лъв, Телец и Скорпион могат да направят първа копка на строителството на нов дом или вила, а после, ако искат, да чакат до пролетта.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Позволете си обилна и разнообразна храна. Телец, Козирог и Дева ще се чувстват особено добре сред природата днес.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са устойчиви, упорити и настойчиви в желанието си да помагат на хората. Трябва да получат медицинско или юридическо образование. Ще са отлични лекари, юристи, спасители.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Сменете мазните кремове за лице с други, съдържащи биоактивни съставки с добавка на пчелни продукти. Забранено е полагането на постоянен грим и фотоподмладяването. Направете си маникюр.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)