Лунен календар на Алена за 21 декември

Луната е в Близнаци. Залязва в 06.03 ч. Изгрява в 16.05 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Склонни сте да пропилеете деня в бездействие. Обогатете се с информация. Коригирайте грешките от миналото. Ако сте в отпуск, изчистете от дома си старото и ненужното, особено ако сте родени в Дева, Скорпион и Риби. Въведете в ред документацията си.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Подгответе се за празниците и преценете, колкото и да сте закъснели, дали ще пътувате за Нова година. Напазарувайте необходимото на празничната трапеза.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са дръзки и когато пораснат – агресивни. Трябва да обърнете внимание на физическото им развитие. Ще са добри физици или химици.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранени са механичното почистване на лице и обилният прием на алкохол заради възможни алергични реакции.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)