Лунен календар на Алена за 22 ноември

Луната е в Телец. Залязва в 06.06 ч. Изгрява в 16.53 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Възползвайте се от различни източници на информация, които ще ви помогнат при взимане на важни решения и разрешаването на наболели проблеми. Приведете в ред финансовите си документи. Бъдете дипломатични в общуването с колегите си, особено ако сте родени в Телец.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Пригответе си меню с изискани ястия. Поправете повредените дрехи и вещи в дома си. Покупка на домашни любимци днес могат да направят родените в Телец и Скорпион, ако такова е общото семейно решение.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще обичат да подражават на другите. Умението да имитират може да прерасне в артистичен талант. Научете ги да бъдат естествени и да не живеят чрез постоянно подражателство.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Храненето трябва да е съобразено с изискването за засилване на имунната система. Масаж на тялото е позволен, ако не е вакуумен. Извършва се без натиск и с козметични продукти, които не зачервяват кожата. Почистете веждите си.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)