Лунен календар на Алена за 4 декември

Луната е в Скорпион. Изгрява в 04.17 ч. Залязва в 15.31 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 26-и в 27-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Родените в Телец, Везни и Рак да не взимат важни решения, свързани с инвестиции и заеми. Може да си купят златни бижута. Разпродажбата по интернет или на благотворителна кампания е печеливша за родените в Лъв, Скорпион и Стрелец.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Прекарайте деня със семейството си сред природата, особено ако сте родени в Лъв, Дева и Стрелец. Ако не сте в отпуск, позволете си поне кратка разходка в парка.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще притежават развита интуиция, изострена чувствителност, телепатия. Ще са отлични адвокати, политици, психотерапевти, писатели.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: За кожа с разширени пори е полезно да обтривате лицето си с късчета лед – замразена отвара от билки. Забранени са химическият пилинг и апаратната терапия. Позволен е масажът на лице и тяло.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор:Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)