Лунен календар на Алена за 6 декември

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 04.48 ч. Изгрява в 06.28 ч. Залязва в 16.38 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 28-и в 29-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите на деня са планински кристал и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Ако сте собственици на цирк, лунапарк, панаир, в този ден представленията ще привлекат много зрители. Денят позволява да се заемете с отглеждане на животни, ако сте родени в Телец, Козирог и Рак. Всички, без родените в Лъв, Телец и Скорпион могат да се заемат със строителство на нов дом или вила, нищо че според традициите сезонът е неподходящ. Достатъчно е да направят първа копка.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Погрижете се за себе си. Позволете си обилна и разнообразна храна. Телец, Козирог и Дева ще се чувстват особено добре сред природата днес.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат смели идеи и глобални планове. Привикнете ги към точност. Трябва да завършат висше образование. Ще са видни политически дейци или юристи.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранена е терапията против бръчки с лифтинг ефект, както и полагането на постоянен грим заради опасност от кожни инфекции. Епилацията е позволена.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)