Лунен хороскоп -днес може да си позволите обилна и разнообразна храна

Луната е в Козирог. Залязва в 06.03 ч. Изгрява в 21.18 ч. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 07.53 ч. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е подходящ за разрешаване на жилищни проблеми за родените в Рак, Дева и Козирог. Родените в Скорпион, Овен и Телец да не рискуват. Родените в Дева и Рак да обменят полезни идеи и да направят дългосрочните си планове.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Родените в Телец да поднесат подарък на любимите хора. Днес може да си позволите обилна и разнообразна храна. Няма да си трупнете килограми.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Променливи и неспокойни, ще обичат да подражават на другите. Умението да имитират може да прерасне в артистичен талант. Научете ги да бъдат  естествени и да не живеят чрез постоянно подражателство.

[ad id=“263680″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: За преодоляване на нервната превъзбуда си направете чай от билки. Полагането на постоянен грим е забранено, както и подстригването.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи.
Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)