Лунно затъмнение в Лъв и Водолей – какво ни очаква

От днес, 7-ми август, се случва пълнолунието в знаците Лъв-Водолей, а близостта му до лунните възли го прави съответно и лунно затъмнение.

[ad id=“225664″]

Лунните затъмнения са напрегнати моменти, които протичат по-вътрешно и емоционално, свързани са с размисли върху житейските ситуации и проблеми, които понякога могат да доведат и до външни събития, провокирани от вас, в резултат на вашите собствени чувства или мисли.

Важно е да се види дали някоя планета или връх на дом от хороскопа ви прави аспект към затъмнението, тъй като това ще е темата с най-висока активност и напрежение през периода.

Затъмнението се случва в 15-ти градус на знаците Лъв и Водолей и можете да проверите къде попада в личния ви хороскоп, за което ви е необходимо да знаете асцендента си.

Като цяло темата Лъв-Водолей, в която се случва това пълнолуние и в която се намират лунните възли тази и почти цялата следваща година, касае връзката индивидуалност – общество. Тя поставя пред нас задачата да се научим да отстояваме и изразяваме уверено себе си в групата, в кръга от хора, където се намираме. Само чрез проявата на нашата собствена индивидуалност и качества можем да участваме пълноценно и да сме полезни, както на себе си, така и на колектива и обществото, в което се намираме.

източник: Дарик

 


image0 (9K)