Лъжите на 2018

Гинка е купувачът на ЧЕЗ. Жирардели е собственик на „Юлен“. Ще построим АЕЦ Белене. Хомосексуалността е избор. Няма жени, жертви на домашно насилие у нас. Тръмп свести икономиката. Ще построят стена на границата с Мексико. Всички бежанци са икономически мигранти. Няма нужда от договор за справяне с бежанската криза.

 

Няма глобално затопляне. Ако има, не са виновни хората за него. Май май ще влезем в Шенген. Брекзит е добра идея. ЕС е империя на злото. Путин е невинен. Истанбулската конвенция е заговор за инвазия на джендърите. Няма химическа атака в Сирия. Ако има, тя си е на местните, издушили са се, за да направят конспирация.

 

Не знаем къде е Кашоги. Да, умря в консулството, ма нямаме общо. Тръмп не подкрепя диктатори. Либерастията е виновна за всичко. БХК са платени от Сорос да защитават само ромите. Сорос плаща протеста на майките. Путин плаща протеста на майките. БСП плаща протеста на майките. ГЕРБ плаща протеста на майките.

 

Няма алтернатива. Без Бойко идва БСП. Какво ДПС? Елитите вредят. Започнах работа във ВВС преди да пламне любовта. Никой не продава българско гражданство под тезгяха. Продават, ама знаете ли още от кога? Волен е патриот. Махат Вазов и Ботев от учебниците.

Медиите лъжат. Фейсбук казва истината. Няма проблем, че ми взимат данните. Времето е виновно за лошите пътища. Зимата ни изненада. 500 години робство. Валери Симеонов е умен. По време на социализма беше по-хубаво. Народният съд е бил за добро.

 

Няма застрояване в Младост. Христо Бисеров е невинен. Жените нямат право да решават сами дали да абортират. Лидъл махна кръстовете от киселото мляко, за да ни потурчи. Ислямът настъпва. Кренвиршите са с месо. Кой не скача е червен. Ще вземем поне 8% на следващите избори. БСП са лява партия. Корнелия меси козунаци направо върху мушамата в гарсониерата. Бойко е невинен.

 

Колите не замърсяват въздуха. Меркел и шефката на ЦРУ са съученички. В Плевен пак окачиха светещи пениси за Коледа. Няма нужда от социално осигуряване, всеки може да се грижи за себе си сам. Аз съм консерватор, нищо, че живея под наем. Metoo е измислица на грозните и недоклатени. Цивилизацията е дело на стари бели мъже. „Стар уорс“ при Дисни е супер.

Автор: Капка Тодорова – фейсбук профил


image0 (9K)