Любо Пенев се оттегли от борбата за президент на БФС

 

Неочакван ход от Любослав Пенев. Бившият национален селекционер се отказа изненадващо от битката за президентския пост на БФС.

[ad id=“263680″]

Той обяви, че оттегля кандидатурата си, тъй като „не участва в уговорени мачове“.

„Не мисля, че за да се проведе демократичен избор, се гласува по този начин. Нито е честно, нито е справедливо. Не мисля, че така трябва да се управлява българският футбол. Щом имаме възможност, изборът трябва да е демократичен. Сега не се допускат хора от моя щаб, както и на Ивайло (б.ред. – Дражев), в комисиите. Това е задължително. Това е фарс. Аз съм меко казано възмутен. Любо Пенев и екипът му не участват в уредени мачове.“, каза Пенев.

[ad id=“263680″]
„Нека по-добрият, по-сериозният победи. Няма как при искане за демократичен избор да не се позволява промяна в комисиите. И тази тройна бюлетина. Какво правим? Какво значи „тройна бюлетина“? Едната пускам, а другата я давам на областните и зоналните? Това не е начинът, според мен. Трябва да се замислите сериозно. Любо Пенев и екипът му не участват в уговорени мачове. Напускаме залата!“, завърши бившият национален селекционер.

Източник bTV

 


image0 (9K)