Маги Халваджиян: Ген. Радев може да е пич, а може и да не е !

Продуцентът и режисьор Маги Халваджиян – един от създателите на най-популярните предавания в българския шоубизнес е категоричен в своята гражданска позиция, която никога не се страхува публично да заяви. Той казва, че няма как да подкрепи ген. Румен Радев на балотажа.

Ето какво написа той в профила си в социалната мрежа Фейсбук :

Винаги съм бил с десни възгледи! Брат ми е десен, жена ми е дясна, синът ми е десен, баща ми беше десен, а дядо ми тайно слушаше „Гласът на Америка“ и BBC Лондон (спомените ми са от края на седемдесетте). Аз за разлика от много други хора, не си сменям възгледите, вярата, принципите и морала според конюнктурата!

Ген. Радев може да е пич, а може и да не е ! Не знам. Не го познавам! Знам само, че играе с левия отбор! Аз съм десен! Нямам резервни принципи!!!:)

По-рано тази седмица, по повод на преминалите президентски избори Халваджиян изригна: Не отидох да гласувам! Отказвам да съм овца!
Ако никой от политиците днес не забеляза унижението на избирателите, как точно очаквате тези хора да забележат и решат проблемите ви?, попита известния продуцент.


image0 (9K)