Майкъл Дъглас оповести, че Вал Килмър има рак. Tой отрича

Вал Килмър се опита с мъка да говори пред свои фенове, за да им обясни защо е прекратил турнето с моноспектакъла си, пише „Мирър“. 56-годишният актьор едва успяваше да изговаря думите на прексонференция в Лос Анджелис.

Той каза: „Бях на репетиции във Флорида и тогава започнаха проблемите ми с говоренето. Все още се възстановявам и езикът ми е силно подут, така че прекратих турнето. Засега се възстановявам, това е.“

Той не обясни какво е причинило подуването на езика му, но отрече да има рак на гърлото, както бе по-рано оповестено от колегата му Майкъл Дъглас.

В постинг във Фейсбук, Килмър написа: „Обичам Майкъл Дъглас, но той не е информиран. Последния път, когато говорих с него, бе преди около две години, когато го помолих да ми препоръча специалист, който да ме диагностицира заради бучка в гърлото ми. Както и да е, оказа се, че не е рак. Все още имам подут език и се възстановявам стабилно.“

Това обаче не звучи съвсем убедително, пише английският таблоид. Причината да се обърне към колегата си Майкъл Дъглас за съвет навярно е тази, че самият Дъглас се пребори с рака през 2013 г.

blitz.bg


image0 (9K)