Марго Роби – истински ангел в сърцето на Холивуд

Марго Роби – кралицата на червения килим и любител на елегантността – показа своя стил в Лос Анджелис по време на премиерата на втория филм „Отряд самоубийци“. Актрисата, която заяви, че си взима почивка от социалните медии, изглеждаше като истински ангел в сърцето на Холивуд.

Роби, добила огромна слава с ролята си във филма „Вълкът от Уолстрийт“, се появи на премиерата на новия си проект, носейки любимата си марка Chanel. Този път обаче тя не заложи на задължителната ефирна рокля, а избра уникален бял гащеризон, който беше едновременно стилен и леко объркващ за публиката.

Горната му част имаше няколко ленти плат, които придържаха тоалета на едно място. Средната част се пресичаше отпред и създаде ефекта на сутиен, докато останалите две ленти оформяха горнището. Всичко това беше украсено с висулки, инкрустирани с логото на Chanel. Под гащеризона актрисата носеше прозрачна бяла риза с дълги ръкави, а широките панталони на тоалета се стесняваха в долната част на крака и бяха допълнени с перлен колан. Роби допълни визията си с бели сандали на By Far и обеци във формата на сърце, които отново бяха на Chanel.

Новият „Отряд самоубийци“ бе пуснат на 6 август – едновременно по кината и в платформата HBO Max. Според Deadline, лентата ще проследи историята на Харли Куин (Роби), Блъдспот (Идрис Елба), Пийсмейкър (Джон Сина) и други престъпници, попаднали в затвора Belle Reve. Всички те ще се присъединят към тайна организация, след като са изоставени на остров Корто Малтийз.

Наскоро Роби заяви, че напуска социалните мрежи, но не разкри каква е причината зад решението й. Въпреки че не е много активна в Инстаграм и Фейсбук, актрисата все пак споделяше снимки, които радваха окото на почитателите й. Напускането й беше оповестено със снимка, на която Марго и колежките й празнуват пускането на филма  „Promising Young Woman“, който спечели „Оскар“ за най-добър оригинален сценарий. Проектът е част от продуценската компаия на Роби, върху която актрисата все повече се съсредоточава.

Снимките на ослепителната Марго можете да разгледате в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)