Мария Игнатова и Митко Рачков отново на една сцена!

За много хитови, забавни предавания на Нова ТВ, слезли от ефир, припомни снощното Забранено шоу на Рачков. Сценарният екип събра на сцената изпълнители от култови формати, които дадоха на зрителите малко позабравени емоции, видя ЗАРАТА.

Нека не изреждаме с кои познати лица ни срещнаха телевизионерите през всичките 3 часа на формата. Ще надникнем само в края, когато се изляха много сълзи на обич, на съпричастност, е… и на съжаление от свалянето от екран на едно предаване, незабравимо и уникално за България.

Черешката на тортата в шоуто в неделя вечер беше сложена, когато около Рачков се изсипа „бандата“ на Господарите на ефира – лицата на предаването: от адреналинките, участвали още в първите епизоди, репортерите, станали еталон за това как се преследва истината, водещите, продуцентът. В огромната група видяхме „Приятно ми е Мавриков“, „заковал“ с микрофона си десетки провинили се граждани на държавата ни, Боби Ваклинов, израснал пред камерите и достоен заместник на първия, но най-емоционалният момент дойде с появяването на актьорите, които през всичките 16-17 години бяха водещи на формата. В типичния си забавен стил, те моментално изпълниха сцената с присъствието си, а когато на големия екран се появи и Зуека от Испания, просълзен и разчувстван, нещата станаха неконтролируеми. Няма и как да е иначе. След токова години упорит труд и единение между всички, които правеха предаването, водеща остава взаимната им споделена обич, с която омагьосваха ефира.

Слави Трифонов и Маги Халваджиян се попиляха на живо в „Господарите“ (ВИДЕО)

Актьорите си припомняха много случки, гафове, благодариха на дойаените Малин Кръстев и Зуека, обгрижвали всеки следващ, заставал пред микрофона – и Рачков, и Геро, и Румен Угрински, и Ненчо Балабанов. В един момент обаче, някой припомни, че на сцената се усеща нечия липса и сякаш мина повеят на неудобство, дори смущение. На всички зрители стана ясно кой го няма – единствената Господарка на ефира – лъчезарната Мария Игнатова. Е, Рачков излезе с чест от създалата се ситуация, а и вероятно манджата беше подготвено пресолена, тъй като двамата вече от доста време не са заедно, преминаха през няколко периода на раздори и събирания, като в крайна сметка се разделиха и създадоха нови връзки поотделно. Драматизмът беше изкуствено създаден и блондинката изкокна в поразителен тоалет, тръскаща буйни къдрици. Двамата с Митко се прегърнаха приятелски и всички заедно се потопиха отново в спомени.

Последен беше поканен продуцентът на Господарите – Джуди Халваджиян, към когото Рачков отправи един много важен въпрос. След като предаването от известно време е само в интернет пространството, би ли го върнал при възможност отново на екран. Естествено, че Джуди няма как високопарно да отговори утвърдително, но се усети желанието му да го направи. Би било добре…


image0 (9K)