МВР с извънредна новина за предполагаемия извършител на убийството през изминалата нощ

Предполагаемият убиец – на 58-годишната собственичка на заведение в Благоевград, най-вероятно се е самоубил в село Бараково. Това съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Заподозреният за убийството Радослав Стипцаров е бил приятелят на Силвия – дъщерята на жертвата Снежана. 40-годишният Радослав е малтретирал дъщерята на убитата. Наскоро я пребил е след това е обявен за издирване.

[ad id=“225664″]

Призори джип с висока скорост навлиза в Бараково, което се намира на около 10 километра от Благоевград. Полицията установява, че две лица са се барикадирали в необитаема къща в селото.

Единият е изведен малко по-късно, а за другия се предполага, че се е самоубил. Най-вероятно това е именно Стипцаров. На този етап всички следи водят към версията, че Радослав се е самоубил, потвърди и главният секретар на МВР.

[ad id=“263680″]

Жителите на Бараково са чули изстрел, но не могат да дадат повече подробности. За Снежана пък се знае, че почти всяка вечер се прибирала след полунощ с обората на заведението.

Тя е била смъртоносно простреляна във входа на своя блок в Благоевград, но свидетели споделят, че чантата й е била до намереното от съседи тяло.


image0 (9K)