Международен младежки център – гр. Стара Загора организира тренинг на тема „Личностно развитие: Изследвай бъдещето си!“

Международен младежки център – гр. Стара Загора организира тренинг на тема „Личностно развитие: Изследвай бъдещето си!“. Събитието ще се състои на 25 февруари /събота/ от 10:00 часа.

Целта на тренинга е подпомагане професионалното ориентиране, екипните умения и насърчаване на лидерството у младежи на възраст между 15 и 29 години. Обучението е изцяло базирано на принципите на неформалното образование, а младите хора, които успешно преминат модула ще получат сертификат на участие. В програмата за заложени игрови подходи, в които участниците ще могат да усвоят нови знания и умения по темата за личностното развитие.

Лектори на тренинга са Здравко Тенев – социален педагог и магистър по приложна психология и Здравко Димитров – магистър по педагогическо и психологическо консултиране.

Обучението за личностно развитие се организира от Международен младежки център и ще е с продължителност пет астрономически часа.

Записването за участие става предварително на e-mail: [email protected] и на телефон 0884411348, както и в деня на самия тренинг.

Допустими кандидати за участие за всички младежи на възраст между 15 и 29 години с интерес към темата.

www.eeagrants.org


image0 (9K)