Меркурий става директен и 4 зодии ги очакват промени

Меркурий става директен и 4 зодии ги очакват промени

Определено можем да кажем, че началото на пролетта е сезона на затъмненията. Според западни астролози, този период дълбоко трансформира кардиналните знаци, особено Овен и Везни. Април месец започна и с ретрограден Меркурий, който става директен на 25 април.

Въпреки това, още няколко дни след преминаването на ретроградната фаза е добре да не бързаме с новостите и вземането на решения.

За четири зодии директният Меркурий носи благоприятен период. Вижте кои са те.

Зодия Овен

Сезонът на затъмненията вероятно е разтърсил вашия свят, Овни, което означава, че и ретроградният Меркурий може да е бил доста интензивен през този период, тъй като той съвпадна с едно от затъмненията. Хубавото е, че нещата ще започнат да се утаяват и охлаждат сега, когато сезонът на Телец започна и Меркурий приключва своята ретроградна фаза.

Мислете за това като за начало на вашата нова година и можете да поставите своите намерения, да продължите напред с плановете си. Ако е било динамично, имали сте много задължения, но сте полагали усилия, то съвсем скоро ще започнете да берете плодовете на вашия труд. Последните седмици може би са ви помогнали и да се развиете по отношение на начина, по който гледате на взаимоотношенията.

Зодия Рак

Грешната комуникация и закъсненията може да са били в повече, докато Меркурий бе ретрограден. Ретроградният Меркурий в знака на Овен може да се е усетил малко като рязко събуждане. Настъпва моментът за повече баланс, спокойствие. Вече ще ви бъде по-лесно да общувате с колегите, шефовете. Имате добри възможности да покажете лидерските си умения и като цяло вашите силни качества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)