Миранда от „Сексът и градът“се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

Вотът ще се проведе през ноември тази година

[ad id=“225664″]

Актрисата от сериала „Сексът и градът“ Синтия Никсън ще се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк, обяви самата тя, цитирана от „Би Би Си“ и „Канал 3“.

Известната като Миранда за феновете на сериала е сред кандидатите на Демократическата партия.
Преди да стигне обаче изобщо до вота на гражданите на Ню Йорк, тя трябва да бъде избрана като номинация на партията си. Там тя ще се изправи срещу Андрю Куомо, който в момента е губернатор на щата.

[ad id=“263680″]

В платформата си Синтия Никсън представи план за подобряване на здравеопазването, прекратяване на масовото вкарване в затвора на гражданите и и поправяне на „развалената система на метрото“.

Нейният опонент за номинацията на демократическата партия е считан за един от възможните кандидати за президент през 2020 г.

[ad id=“236993″]

Актрисата, която е и носителка на награда „Еми“, е известна активистка за либерални свободи. Любопритното е, че наградата си „Еми“ тя получи през 2004 г. от не кого да е а от настоящия президент Доналд Тръмп.

[ad id=“236999″]

Въпреки че изглежда, че Синтия Никсън няма шанс да се противопостави на Андрю Куомо, то все пак не изглежда невероятно тя да бъде номинирана, тъй като Куомо е считан за фаворит за кандидат Демократическата партия за следващите президентски избори. Вотът за губернаторския пост на Ню Йорк ще се проведе през ноември тази година.

 


image0 (9K)