Мори ви артрит, болят ви костите и ставите? Има ефикасен и евтин лек!

Представяме ви изключително полезен лек в лечението на остеопороза, болки в гърба, костите и ставите, както и при артрит. Всъщност, ако имате възрастни хора в семейството, те със сигурност знаят тази много ефикасна рецепта, пише сайтът zdravivsekiden.com.

Тази рецепта се оказва изключително полезна за всеки, който я опита. Хората, които са я изпробвали усещат, че тя подмладява костите. Болките в костите и ставите изчезват наред с тежестта в краката. Спрете да харчите пари за скъпи мазила и гелове ако страдате от болки в гърба и ставите или от болки вследствие от минали травми. Тази рецепта съдържа само няколко съставки, но ще направи повече за вас от противовъзпалителните продукти, които купувате без рецепта.

[ad id=“225664″]

Артритът се превръща в едно от най-често срещаните заболявания в днешно време.

Симптомите му, като ставна болка и ограничено движение са в резултат на скованост, отичане и парене в засегнатите места. Артритът може да доведе до още усложнения като умора, висока температура и може да засегне белите дробове, бъбреците и сърцето.

Конвенционалните лечения се фокусират най-вече върху незабавното облекчаване на симптомите, вместо върху осигуряването на дългосрочни радикални лечения. И още нещо, Аюрведа, древната лечебна наука, предоставя конкретни и ефикасни решения за болки и хронични проблеми.

Според Аюрведа, артритът основно се причинява от влошено храносмилане и отслабена функция на дебелото черво, които позволяват токсините (Ама) да се наптрупват в ставите. Това спира функционирането, мобилността и доброто физическо състояние на ставите.

Тук представяме чудодеен домашно приготвен лек, който облекчава болките и укрепва структурата на костите! Той помага при остеопороза, болки в гърба, болки в костите, ставни болки и артрит.

[ad id=“225664″]

Лек за спиране на болките в ставите, гърба, остеопороза, артрит
Съставки:

100 мл йод
300 мл 70% спирт (от аптеката)
10 таблетки – аналгин, андол или аспирин
Приготвяне и употреба:

Започнете със счукване на таблетките и ги смесете със спирта и йода. Оставете съставките да се смесят добре 21 дни. След това лекът е готов за употреба.

Нанасяйте сместа направо върху болезненото място или правете компрес с мазилото.

от Катрин Маркус

 


image0 (9K)