Напрегнат ден за три зодии, романтика за други две

[ad id=“263680″]

Овен

Денят е подходящ за контакти с хора в чужбина, за рутинни занимания, за изпълнение на обичайните ви отговорности. Отделете време и за човека до себе си, стремете се да поддържате хармонични отношения и създайте атмосфера на споделеност.

Телец

Внимавайте да не попаднете в конфликтна ситуация с човека до себе си в днешния ден. Следвайте рутинните си навици и изпълнявайте ежедневните си ангажименти. За да се чувствате добре физически и психически, от ваша полза ще е да проявявате умереност.

Близнаци

Днес може да отделите време за срещи с хората от близкото си обкръжение, с роднини, както и да се движите по-активно. Стремете се да установите баланс в отношенията си. Денят е подходящ за рутинна работа.

Рак

Днес денят ще е напрегнат. Не се претоварвайте и избягвайте пътуванията. Същото важи за работата или контактите с хора в чужбина. Стремете се да проявявате умереност, запазете спокойствие. Внимавайте да не възникнат конфликти между вас и приятелите или хората от екипа ви.

Лъв

Денят е с напрегната небесна конфигурация. Моментът не е подходящ да взимате важни решения и да предприемате значими действия. Стремете се към умерено и балансирано поведение. Отделете повече време за дома си и за хората в него.

Дева

Очертава се днешният ден да бъде по-напрегнат – ето защо оставете важните решения за друг път. Не действайте импулсивно – преди да реагирате, разумно преценявайте всичко.

Везни

През днешния ден се погрижете да удовлетворите собствените си нужди и емоционалните си потребности: поглезете се, като правите това, което обичате. Може също успешно да се изявявате в професионален план.

Скорпион

Днес намерете време да се усамотите, обърнете се навътре към себе си – така ще стигнете до отговори на всички стоящи пред вас въпроси. Денят също ще е добър за партньорските ви взаимоотношения.

Стрелец

Може в днешния ден да отделите повече време за уреждане на личните си отношения. Добре би било днес да се отдадете на рутинни дела и на изпълнение на ежедневните си ангажименти. Обърнете внимание на навиците си.

[ad id=“225664″]

Козирог

През днешния ден може да отделите по-голямо внимание на партньорските взаимоотношения, в които участвате. Също бихте могли успешно да се изявявате в професионален план.

Водолей

Денят е подходящ за домашни дела; окажете и внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Като цяло не е препоръчително да се претоварвате физически или емоционално.

Риби

Ден за работа и за изяви в професионален план. Ще успявате да вдъхновите околните. Във ваша полза ще е да проявявате справедливо отношение и да гледате по-мащабно на случващото се край вас.

източник: Edna.bg

 


image0 (9K)