Нацистки поздрави не за първи път в редиците на Патриотичния фронт

След скандала със снимката на зам.-министъра на регионалното развитие, Павел Тенев, заради която той си подаде оставката и тя беше незабавно приета, изплува подобен случай от 2014 година. Тогава за зам.-министър на отбраната беше предложен Иво Антонов.

Кандидатурата отново беше на Патриотичния фронт, които бяха против назначаването на същия пост на Орхан Исмаилов от квотата на Реформаторския блок. Когато стана ясно, че Антонов е предложен за поста, наяве излезе негова снимка от профила му във Фейсбук, на която се вижда как той отправя нацистки поздрав, този път в двора на Националния военно-исторически музей в София.

Когато Антонов е предложен за поста, той работи като експерт в Министерството на отбраната. В защита на назначението му за зам.-министър тогава се обявиха няколко военно-патриотични сдружения, но до назначаването му не се стигна. Той не получи поста, но в мандата на Николай Ненчев беше повишен в началник на отдел „Военни паметници и военно-патриотично възпитание” в дирекция „Социална политика” на МО.
След време той вече е директор на Дирекция „Социална политика“.

Източник: offnews.bg


image0 (9K)